Informatie

Verover Tweelingen

Verover Tweelingen

Algemene tips om een ​​Tweeling verliefd te laten worden

Relaties met Geminis zijn vaak moeilijk. En het is moeilijk om richtlijnen vast te stellen om ze te overwinnen.

Ze hebben een kant die emotioneel wordt geleverd, maar een andere die romantiek verwerpt. Hun intelligentie en vitaliteit moeten worden bevredigd en het is niet altijd mogelijk om het goed te doen.

Bouw een andere relatie op, altijd met verrassingen en incentives. Nodig hem uit voor nieuwe en ongewone dingen. Hoe meer variatie in de relatie, hoe beter. Zorg dat hun nervositeit en spanning altijd een ontsnappingsklep bij je hebben. Probeer de relatie als een spel te benaderen en zoek vooral naar leuke en nieuwe situaties.

Sport is er de basis voors. Ze zijn nerveus en hebben dagelijkse lichaamsbeweging nodig om zich licht en goed in hun vel te voelen. Daarom is sporten en het delen van het idee van gezonde voeding belangrijk om dichter bij hen te komen en ze te overwinnen.

Leer je ander goed kennen enof. Aangezien wanneer u vertrouwd bent met sommige van hun routines, er onvoorziene elementen van hun "dubbele" persoonlijkheid zullen verschijnen, die u van tevoren moet weten.

Als je een Tweeling wilt verslaan, onthoud dat dan ze ontvangen graag aandacht, geschenken en lof. Ze houden van reizen, improviseren, nieuwe culturen en avontuur ontmoeten.

Onthoud ook dat ze kunnen leugenaars wordenZe hebben de neiging om kortetermijnrelaties te hebben, omdat ze zich kunnen vervelen met de stabiliteit van een stel als ze eenmaal zijn overwonnen.


Zie ook: Tweelingen en seks | Compatibiliteit Gemini


Hoe win je een Gemini-man

Het belangrijkste punt van Gemini-mannen is hun vermogen om hun persoonlijkheid te veranderen.Vrouwen die met Gemini's te maken hebben, moeten erop voorbereid zijn.

Gemini-mannen zijn echter meestal erg interessant: charmant en verleidelijk in hun gesprek met tal van en zeer uiteenlopende interesses.Een punt dan om een ​​goede relatie te beginnen, is door veel vragen te stellen die betrekking hebben op hun persoon. Dit zal je helpen hem beter te leren kennen en hem ook een goed gevoel over jou te geven.

Om een ​​Gemini-man te verleiden is het erg handig om hem mentaal te stimulerenen. Je moet begrijpen dat ze afwisseling als norm nodig hebben. Dus als je hem aardig wilt vinden, zul je veelzijdigheid en een brede intellectuele en spirituele vrijheid in je ideeën moeten erkennen.

Accepteer geen onderwerpen. Tweelingen hebben de neiging zich snel te vervelen. Ze vermijden ook bezitterige attitudes en jaloezie jegens hen.

Misschien trekken dingen als samen leren dansen, talen, reizen ... Sport, alternatieve therapieën hen veel aan en ze oefenen ze allemaal. Ze zijn erg intellectueel en praten over boeken, spiritualiteit, onderzoek en de nieuwste technologieën, ze hebben er een passie voor.

Besteed aandacht aan alles wat nieuw is en laat hem eraan deelnemen. Blijf up-to-date en het lijkt alsof u nooit op de hoogte bent.

Hoe win je een Gemini-vrouw?

Om een ​​Gemini-vrouw te verleiden, moet je wees een goede gesprekspartnerr, beheers de kunst van communicatie en woorden. Communiceer uw ideeën, gedachten, uw stemmingen ...

Vraag hem naar zijn persoon en probeer aspecten van zijn persoonlijkheid te ontdekken en vooral hoe je met een Gemini-vrouw kunt praten, iets dat de sleutel zal zijn om haar voor zich te winnen.

Zoals in het geval van de mens, De verleiding van de Gemini-vrouw gaat ook voorbij door haar geest te verleiden, haar nieuwsgierigheid aan te trekken en haar het zelf te laten beheersen.. Een mix van spanning en nieuwsgierigheid werkt vaak goed om hun aandacht te trekken. Je zult haar overwinnen als je haar je intelligentie laat zien, dat je beschaafd bent, dat je leest en op de hoogte bent van alles en je in staat bent om intelligente gesprekken met haar te voeren.

Tweelingvrouwen hebben ook afwisseling nodig, omdat ze zich snel vervelen. Probeer dus altijd iets anders in je "portfolio" te hebben en laat jezelf op de hoogte en met al het nieuws dat je kunt. Kom niet gedateerd of uit de mode over.

De Gemini-vrouw kan onvermoeibaar zijn. Dus breng haar naar buiten en maak je klaar om haar verveling en routine te bestrijden. Ze zijn meestal niet erg conformistisch als het gaat om genieten van de huiselijke omgeving. Als ze zich 'opgesloten' voelt, zal ze weglopen van de relatie. Neem haar mee voor een run, naar de sportschool, om te wandelen ... en je zult haar overwinnen.

Profiteer van hun smaak en de veelzijdigheid van hun interesses. Hij houdt meestal van leren dansen, talen studeren, reizen ...

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: 6 PACK ABS WORKOUT Lose Belly Fat. 5분 식스팩 복근 운동 복부지방 태우기 (Mei 2021).