Informatie

Tijger 2020

Tijger 2020

Het jaar van de Yin Wood Goat, begint op 19 februari. Voor de Trigre, na een zeer bewogen jaar met successen, reizen en erkenningen, wordt dit een jaar van ontspanning om bij te komen. Hij wijdt zich aan reizen en verlaat het gebruikelijke panorama. Hij zal een innerlijke, spirituele zoektocht doen en proberen zijn energie in evenwicht te brengen. Ze zullen verliefd worden.

De Tijger en de Geit respecteren elkaar, daarom kunnen ze goed met elkaar overweg. De Tijger is erg dankbaar voor de kwaliteiten van de Geit en hij is onder de indruk van de kracht en behendigheid van de Tijger. Hij erkent zijn suprematie, daarom zal hij het goed doen. El Tigre zal reizen om nieuwe landen te zien, oude vrienden en hun veroveringen te bezoeken. Het zal als een sabbatical zijn. De veranderingen die de Geit zal brengen, de Tigre zal er dol op zijn, voor hen is het gemakkelijk en maakt het deel uit van hun levensstijl. Het geheim zal zijn om goed te organiseren, zodat de veranderingen hen ten goede komen zonder al te veel moeite te doen.

Je sociale leven het zal intens zijn, hoe altijd. Maar ze zullen ook nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken. De reizen zullen ze een beetje van hen scheiden, maar wanneer ze terugkeren, zullen ze weer contact krijgen.

Sentimenteel Het wordt een belangrijk jaar voor de Tigre, omdat ze heel romantische momenten zullen beleven, vooral als ze alleenstaand zijn. 2020 wordt het jaar waarin je je toekomstige partner zult vinden en verliefd zult worden.

Bij baan ze gaan pronken, want ze zullen heel creatief en innovatief zijn. Als ze geïnteresseerd zijn, kunnen ze opstijgen of profiteren van een goede reputatie en voorbereiding. Ze weten heel goed hoe ze hun web over mensen heen moeten weven. Het jaar zal zijn zoals je wilt: rustig of met veranderingen. Ze zullen beslissen. Het belangrijkste is de communicatie met je collega's, want op die manier werken ze als een team en zijn ze op de hoogte van alles wat er in het bedrijf gebeurt.

Degene die zijn een baan zoeken of ze willen van baan veranderen, ze zullen het gemakkelijk hebben, omdat hun manier van zijn, hun innovatieve ideeën en hun gemakkelijke aanpassing en relatie, het hen gemakkelijk zullen maken. Hun kwaliteiten zouden vele deuren hebben. De beste momenten: maart, juni, juli en oktober.

Met zijn familie alles komt goed als ze goede communicatie hebben. U kunt veel activiteiten samen ondernemen en genieten van uw gezelschap. Maar het nadeel is dat ze de neiging hebben om niet uit te leggen en te verdwijnen, wat onnodige spanning en gevechten kan veroorzaken.

Economisch ze zullen het goed doen, ze moeten gewoon voorzichtig zijn met hun uitgaven. Ze zullen erg geneigd zijn uit te gaan, te reizen, het goede leven te leiden en door te brengen ... Wees er voorzichtig mee, want ze kunnen het overdrijven.

Meestal, wordt het jaar van de Geit een geweldig jaar voor de Tijgers, want met hun vaardigheden, hun kwaliteiten, hun creativiteit en enthousiasme zullen ze grote vorderingen kunnen maken. Houd rekening met de mening van anderen voordat u een beslissing neemt. Als je slim bent en je een beetje aanpast aan de omstandigheden, word je beloond. Het wordt een vol en bevredigend jaar.


Met betrekking op Tigre:

  • Element van de tijger: Hout (zie Tiger Elements)
  • Equivalent sterrenbeeld: Aquarium
  • Compatibel met Tijger: Paard en hond en varken of wild zwijn

Voorspellingen 2020 of Jaar van de Yin Wood Goat, voor de Tijger en zijn elementen:

  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Metal Tiger
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Water Tiger
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Wood Tiger
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Fire Tiger
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Earth Tiger

Zie ook: The Tiger and the Ascendants


Video: Siegfried u0026 Roy: Behind the Magic l 2020 l PART 5 (Mei 2021).