Algemeen

Global Information presenteert twee rapporten over de MEMS-markt

Global Information presenteert twee rapporten over de MEMS-markt

Global Information, een in Japan gevestigde leverancier van marktonderzoek en informatiediensten, heeft twee belangrijke rapporten opgesteld over de markt voor micro-elektromechanische systemen (MEMS). Het andere rapport belicht de toekomstige kansen en voorstellen van BioMEMS.

MEMS zijn buitengewoon gunstig geworden voor gebruik in verschillende mobiele toepassingen. Dit komt tot uiting in de fenomenale groei die werd doorgemaakt in de periode van 2009 tot 2011, waarin naar schatting de MEMS-markt is verdrievoudigd. De productie is echter meestal beperkt tot slechts drie soorten MEMS-producten, namelijk microfoons, bewegingssensoren en BAW-filters en duplexers.

Het rapport over nieuwe MEMS-apparaten gaat over andere apparaten die in ontwikkeling zijn en vestigt de aandacht op kansen die de marktgroei voor deze apparaten verder kunnen stimuleren, zoals oscillatoren, druk- en omgevingssensoren, joysticks , microschermen, radiofrequentieschakelaars en micro-luidsprekers. Tegen 2020 zal de MEMS-marktwaarde naar verwachting groeien tot $ 5,4 miljard, een stijging van 19,8%. ST Microelectronics wordt in 2011 vermeld als marktleider met een omzet van $ 477 miljoen uit de levering van mobiele telefoons en tablets.

Het rapport is vanaf 5 juni 2012 beschikbaar.

Het rapport over de impact van BioMEMS in de gezondheidszorg vertelt over de beschikbare zakelijke kansen en de penetratie in de huidige markt, en identificeert de stakeholders. Het rapport schetst verder een werkplan en benadrukt de voordelen die BioMEMS op het medische gebied kan brengen door minder invasieve, efficiënte en goedkope diagnostische en behandelingsmethoden.

Bron: http://www.azonano.com/news.aspx?newsID=24951Video: Chomsky u0026 Krauss: An Origins Project Dialogue OFFICIAL - Part 12 (Mei 2021).