Informatie

De horoscoop van Hiba Abouk: verfijnd en fascinerend

De horoscoop van Hiba Abouk: verfijnd en fascinerend

Hiba abouk is een Spaanse actrice, die beroemd is geworden door haar hoofdrol in de onlangs uitgebrachte tv-serie op Tele 5, ENl De prins,
Serie: Proost in 2011,Met de kont in de lucht in 2012-2013,Het hart van de oceaan in 2014, Prins in 2014 en het is aan het rollen Matthew.

Geboortedatum vanHiba abouk: 30-10-1986, in Madrid, Spanje

Dierenriemteken van Hiba aboukSchorpioen

De horoscoop vanHiba abouk: is Schorpioen. Hiba Abouk is van Arabische afkomst, hoewel ze in Madrid is geboren, haar vader is Libisch en haar moeder Tunesisch. Ik studeer in de Frans Lyceum uit Madrid, om later te studeren Arabische filologie en dramatische kunst voor hem ZIJN VERDRIETIG. Hij spreekt 5 talen. Ze houdt van: lekker eten, flamenco, film, dans, ze doet klassiek ballet, beoefent yoga, ze houdt van het avontuur van reizen, het ontdekken van werelden, nieuwe culturen, uitgaan voor een drankje met vrienden. Voor haar is het geheim van gelukkig zijn in dit leven te leven zonder angst en er het beste van te maken.

Als een goede Schorpioen is ze temperamentvol, gepassioneerd en visceraal. Ze is subtiel, verfijnd, stijlvol, elegant en kalm, maar in werkelijkheid verbergt ze een zeer sterk temperament en zeer duidelijke ideeën. Het straalt pracht uit, het is fascinerend. Met haar grote schoonheid, haar bruine en smetteloze huid en die enorme groene ogen weet ze iedereen te boeien. Ze heeft uitstraling en is ambitieus. Plan je doelen en ga ze na. Ze is taai, ze kan alles aan en is in staat zichzelf op te offeren om te krijgen wat ze wil.

Ze is zeer vastberaden, veelzijdig, demagoog, een goede prater, kritisch, vernietigend, veeleisend, sexy en sensueel, elegant en subtiel. Schorpioenen hebben de neiging om een ​​hechte vriendengroep te hebben. Ze beschouwen het als tijdverspilling om met oninteressante mensen om te gaan.

Schorpioenen zijn mensen met serieuze, lange en diepe relaties. Ze hebben de reputatie erg gepassioneerd te zijn en zeer goede minnaars te zijn. Seksualiteit en sensualiteit zijn een intrinsiek onderdeel van zijn persoon. Hiba abouk er is slechts één relatie met de acteur bekend Hugo Silva, Alex González?

Compatibiliteit vanHiba abouk met andere tekens:Hiba abouk als Schorpioen is het compatibel met: Stier, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Steenbok, Vissen. Schorpioen met Schorpioen hangt ervan af, is vrij regelmatig en kan slecht zijn. AnderzijdsHiba abouk het zou onverenigbaar zijn met stellen wiens teken is: Ram, Tweelingen, Kreeft, Boogschutter, Waterman.

Andere interessante details overHiba abouk en je horoscoop:

  • De Tarotkaart vanHiba abouk zou zijn RAD VAN FORTUIN het is geluk, snelle veranderingen veroorzaakt door het lot (zie:Rad van Fortuin Card)
  • Het aantalHiba abouk is hij1, het is creativiteit, onafhankelijkheid, leiderschap, zelfredzaamheid, originaliteit ... (Zie:Betekenis van nummer 1, numerologie)
  • De Chinese horoscoop vanHiba abouk het isTIJGER is avontuurlijk, agressief, moedig, uitdagend, rebels, onstuimig, ... (Zie:Betekenis van de Tijger van de Chinese horoscoop)
  • De kleur vanHiba abouk is hijdonkerrood, bruin en zwart.
  • Het element vanHiba abouk: het isWater.
  • De planeet vanHiba abouk het isPluto.
  • De steen vanHiba abouk het isTopaas, Malachiet en Jaspis..
  • De Twitter vanHiba abouk het is: @HibaAbouk

Andere onderwerpen gerelateerd aanHoroscoopHiba Abouk:


Video: 3D meten van het kleinste product wedstrijd Zeiss #measuringhero video Assmann Verspaningstechniek (Augustus 2021).