Informatie

Horoscoop Francisco Nicolás Gómez Iglesias: gedurfd en avontuurlijk

Horoscoop Francisco Nicolás Gómez Iglesias: gedurfd en avontuurlijk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, bij iedereen bekend om "Kleine Nicholas“Hij is een 20-jarige rechtenstudent die vooraanstaande publieke figuren in de problemen heeft gebracht en een heel land op scherp houdt.
Geboortedatum vanKleine Nicholas18/04/1994 in Madrid, Spanje

Dierenriemteken vanKleine Nicholas: Ram

De horoscoop vanKleine Nicholas is Ram. Hij behoort tot een bescheiden familie en woont sinds zijn veertiende bij zijn grootmoeder. Hij studeerde rechten aan Cunef, een particuliere universiteit, waar hij niet op de hoogte is van de betaling. Studies doen het slecht, ondanks dat ze door een vriend als superintelligent zijn geclassificeerd. In 3 vakken heeft hij slechts 4 vakken gehaald. Goed in onderhandelen / slecht in studies.

In oktober 2014 werd hij beschuldigd van verkeerde voorstelling van zaken, identiteitsdiefstal en fraude, door te infiltreren in de hoge sferen van de Spaanse politieke en economische macht. Hij loopt momenteel een gerechtelijk onderzoek en heeft een proeftijd zonder borgtocht.

Als goede Ram was hij vroegrijp, hij is erg gedurfd en houdt van avonturen. Hij is niet bang en stopt niet voordat hij zijn doel bereikt. Hij heeft duidelijke ideeën, zelfvertrouwen, is bedachtzaam, heeft een hekel aan middelmatigheid, is veeleisend en heeft beslissingsbevoegdheid. De rechter die verantwoordelijk is voor de zaak, begrijpt niet hoe ze zo ver had kunnen komen met haar loutere toespraak.

Als er een uitdaging is ingesteld, is deze niet te stoppen. Hij is een perfectionist, dominant en autoritair, maar met manieren en opvoeding. Hij was in staat om veel mensen voor de gek te houden, te infiltreren in openbare en privé-evenementen, situaties opnieuw te creëren, lijfwachten in dienst te nemen, de schouders onder belangrijke mensen te leggen. Dat concludeerde het rapport van de lijkschouwer lijdt aan een bloemrijke waanideeën van het megalomane type. Vertaald: pretenties van grootsheid en gemak naar fabuleus. Hij heeft luxe huizen gehuurd, die hij niet heeft kunnen betalen ...

VoorKleine Nicholasuw privéleven verdient discretie. Het maakt deel uit van zijn verborgen gezicht. Hij is onvermoeibaar, ongeduldig, nerveus, energiek, hij houdt van reizen. Uw doel is om uw dromen te zien uitkomen. Zijn publieke gezicht is gewaagd. Hij beweert te hebben samengewerkt met de CNI, het Koninklijk Huis, het vice-voorzitterschap van de regering… Fabel of realiteit? Hij probeerde om te kopen: OHL, Acciona, Jordi Pujol's advocaat ... Hij probeert de regering te chanteren ...

Ram vindt het moeilijk om een ​​partner te vinden, omdat ze erg veeleisend zijn. Nicolás is voorlopig alleen. Er is maar één vriend bekend.


Compatibiliteit vanKleine Nicholas met andere tekens: hoe Ram isverenigbaar met: Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Boogschutter en Waterman. Aan de andere kant zou het zijnonverenigbaar met stellen wiens teken is: Ram, Schorpioen Steenbok, Vissenen regelmatig voor Virgos (beter als vrienden dan als koppel) en Weegschaal.

Andere interessante details overKleine Nicholas en je horoscoop:

 • De Tarotkaart vanKleine Nicholas zou zijnDE KLUIZENAARHet zijn attente, eenzame, ervaren mensen. (Zien:Hermit's brief)
 • Het aantalKleine Nicholas is hij9, zijn genereus, artistiek en humaan (zie:Betekenis van nummer 9, Numerologie)
 • De Chinese horoscoop vanKleine Nicholashet isHOND is eerlijk, stemmingswisselingen, leeft gemakkelijk in ... (zie:Betekenis van de hond van de Chinese horoscoop)
 • De kleur vanKleine Nicholas Het is het goud.
 • Het elementKleine Nicholas Het is vuur.
 • De planeet vanKleine Nicholas is zo.
 • De steen vanKleine Nicholas Het is Robijn, Diamanten en Hyacint.
 • De Twitter vanKleine Nicholas is: @fco_nicolas_

Andere gerelateerde onderwerpenHoroscoopKleine Nicholas


Video: LEO September 2019 Extended Monthly Intuitive Tarot Reading by Nicholas Ashbaugh (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Benji

  Stoer. En je kunt niet ruzie maken :)

 2. Rohon

  Het zou je moeten vertellen dat je bent misleid.

 3. Wilmod

  Het spijt me, maar deze is helemaal anders. Wie kan nog wat zeggen?

 4. Deutsch

  Plaats dit alsjeblieft niet te zienSchrijf een bericht