Informatie

Paniekaanvallen, angstaanvallen

Paniekaanvallen, angstaanvallen

Angstaanvallen of paniekaanvallen ze lijken steeds vaker voor te komen in de moderne wereld. Ze zijn echter waarschijnlijk zo oud als mensen, want in werkelijkheid is een paniekaanval de manier waarop het lichaam het lichaam detecteert en voorbereidt om te vluchten of te vechten bij dreigend gevaar (vechten of vluchten).

Als we eenmaal begrijpen dat we niet zullen sterven door een paniekaanval, dat het een volkomen normale reactie is op de perceptie van een mogelijk gevaar door onze hersenen, zijn we al halverwege met het genezen van onze aanvallen (in het beste geval) of, minder, leef bij hen.

We moeten proberen de situaties te identificeren die ons angst bezorgen en dan onze hersenen "opnieuw opvoeden" zodat het begrijpt dat deze situaties in werkelijkheid niet gevaarlijk zijn en dat het niet nodig is dat ons lichaam zichzelf op een "rode waarschuwing" zet wanneer ze zich voordoen.

Er is veel informatie op internet die ons kan helpen paniekaanvallen te begrijpen en, hopelijk, te corrigeren. We hebben de beste van de meest geloofwaardige sites verzameld en de experts geraadpleegd om deze kleine gids over paniekaanvallen of angstaanvallen samen te stellen. We hopen dat het nuttig is.

Als u echter denkt dat u aan paniekaanvallen lijdt, raden we u aan naar een expert te gaan om uw diagnose te verifiëren en een behandeling te ondergaan.

Met de juiste behandeling is het mogelijk om paniekaanvallen te genezen, angst voor momenten van angst te verliezen en terug te keren naar een normaal leven.

Gerelateerd lezen:

  • Hoe een paniekaanval te genezen
  • Technieken om angst te beheersen
  • Angst overwinnen

Het kan u interesseren:Video: Hoe FOPT je LICHAAM je tijdens een PANIEKAANVAL? (Mei 2021).