Dieren

Het belang van het adopteren van huisdieren

Het belang van het adopteren van huisdieren

Er zijn veel hulpeloze dieren die dagelijks van de straat of van het platteland worden gered om een ​​gruwelijk en tragisch einde te vermijden. Velen van hen hebben veel liefde te geven en wachten reikhalzend op een warm huis en mensen die hen genegenheid geven ... Ze hebben zoveel te geven! maar dat moment komt helaas niet ... en het is triest om ze in opvangcentra of kennels te zien zonder dat iemand daarin geïnteresseerd is. Een persoon die een huisdier koopt, wil niet zeggen dat hij er niet hetzelfde van zal houden of dat hij niet van dieren houdt, maar ik laat u de redenen waarom adopteren gewoon geweldig is:

♥ Je redt zijn leven en je vermijdt veel leed

Ze zouden vast en zeker aan ziekten lijden als gevolg van de omstandigheden waarin ze leven, en hoewel ze zijn gered en in een asiel of dierenasiel zitten en beter af zijn dan op straat, zullen ze nooit thuis zijn. Ze lijden ook aan een depressie die ernaar verlangt geadopteerd te worden en liefde te ontvangen.

♥ Er zijn huisdieren voor adoptie voor alle smaken

Honden, katten, konijnen, hamsters ... alles. Indien niet in het asiel of asiel, ook online. Er zijn mensen die jongen hebben of niet meer voor huisdieren kunnen zorgen, die gewoon door de advertentiepagina's bladeren.

♥ Geeft je het gevoel dat je het goed hebt gedaan

Je voelt je trots en beter over jezelf. Je gevoel van eigenwaarde zal toenemen en je zult een goed voorbeeld zijn voor anderen om hen aan te moedigen om te adopteren.

♥ Het is helemaal gratis en niemand profiteert:

Alleen jij krijgt een beloning; de beloning van een nieuwe vriend, een nieuw lid van de familie en een wezen met wie we goede tijden kunnen beleven.

♥ We gaan het aantal ongevallen verminderen:

Het is triest om een ​​overreden dier tegen te komen ... Helaas eindigen velen zo. Door te adopteren, helpt u het aantal dakloze dieren op straat en hun risico om op deze manier te overlijden te verminderen.

♥ We zullen je een gelukkig einde van je leven bezorgen:

Ze komen niet allemaal van de straat, vaak zijn er mensen die om een ​​of andere reden (overlijden, allergieën ... enz.) Niet langer voor hun huisdier kunnen zorgen, en als ze niemand vinden om de leiding te nemen, komen ze als laatste redmiddel in het asiel terecht . We zullen je een fijn huis geven om in te wonen.

♥ We verminderen het gebrek aan controle over de voortplanting:

Dekkingen zonder toestemming van andere mannetjes die aanleiding geven tot veel nesten die niet kunnen overleven, is een voorbeeld. Hun aantal groeit en er is een belangrijk gebrek aan controle, daarom verminderen we deze gevallen door toe te passen.

♥ Je voorkomt dat ze mishandeld worden door dierenmisbruikers:

Het is triest, maar het is de harde realiteit, er zijn er velen die worden vergiftigd, geschopt en vermoord door gekke mensen ... zeker bij meer dan één gelegenheid hebben we gehoord van iemand die een zwerfdier iets slechts heeft aangedaan. Door te adopteren verminderen we het aantal van hen op straat en verkleinen we de kans dat ze het slachtoffer kunnen worden van deze harteloze.

♥ Het geeft je geweldig gezelschap en aangename momenten in je leven:

Onvergetelijke situaties, geluk, genegenheid, trouw en liefde die je ziel zullen raken ... Kinderen en ouderen die huisdieren hebben, onthouden ze altijd met veel emotie. Ze zijn geliefd als een van de familie, als zoon, broer of beste vriend.

Er is een zin die zegt "liefde is onbetaalbaar" en hij heeft volkomen gelijk.
Groeten huisdierenvrienden !!! 😀


Video: How to Break Satans Strongholds Ephesians 4:27 Senior Minister Darrius Woods (Mei 2021).