Katten

De legende van de Rainbow Bridge, waar onze huisdieren naartoe gaan als ze doodgaan

De legende van de Rainbow Bridge, waar onze huisdieren naartoe gaan als ze doodgaan

Waar gaan dieren heen als ze doodgaan? De legende van de dierenlucht

Ik wil dit mooie verhaal met iedereen delen. Velen die dieren hebben gehad of van dieren hebben gehouden, helaas hebben we hun afwezigheid geleden met hun verlies ... Maar er is een legende die de ziel bereikt, voor iedereen die ze waardeert: de lucht van de dieren na het oversteken van de regenboogbrug.

De legende van de Rainbow Bridge vertelt ...

Dat toen de vierbenige engelen (of een ander wezen waar we van houden) ze nemen afscheid van ons, met een zucht laten ze hun laatste afscheid en steken deze brug over ...

Naar de andere kant hiervan zijn ze mooie weilanden en heuvels, allemaal heel zonnig, waar je rustig kunt ademen en waar ze kunnen rennen, spelen en genieten van zijn onschuld ... daar, ze hebben voedsel, water en welzijn in overvloed, en ze passeren nooit enige straf ...

Huisdieren en dieren die een slecht leven hebben gehad of tijdens het leven gewond zijn geraakt, worden in volle gezondheid gezien, volledig genezen en uiteindelijk heel gelukkig in deze fantastische hemel,waar ze hun vreugde delen met veel andere dieren.

Mensen zeggen dat die dieren of huisdieren die hun mens verloren hebben toen ze nog leefden, worden herenigd met hun mensen midden op de regenboogbrug, zoals ze aan de horizon verschijnen en hen een grote verrassing bezorgen en hen vergezellen om de brug over te steken die hen vergezelt.

Mensen die later omkomen, worden met hen herenigd in de hemel, waar ze hebben gewacht tot ze aankomen, om samen eeuwig gelukkig te blijven.

En dit is het verhaal of de legende van de regenboogbrug van dieren, wanneer ze deze oversteken in hun laatste afscheid. Een zeer emotioneel en hoopvol verhaal voor iedereen die van hen houdt als onze vrienden, collega's of familie.

Rust zacht al die kleine dieren die de regenboogbrug al zijn overgestoken🌈❤

Blijf lezen:

  • Pet Cemeteries: een plek om de nagedachtenis van onze dieren te eren
  • Een kat is al een jaar niet gescheiden van het graf van haar mens
  • Na het bekijken van deze dierenverhalen zult u (nog meer) van uw huisdier houden


Video: Bob Marley Greatest Hits Reggae Songs 2018 - Bob Marley Full Album (Juni- 2021).