Informatie

Hotel Summer Isles

Hotel Summer Isles

Als u op zoek bent naar een van de mooiste hoekjes van Schotland, dan is dit hotel een uitstekende keuze. De grootste charme van dit hotel, afgezien van de correcte kamers en het uitstekende restaurant (Michelinster), zijn het ongelooflijke uitzicht dat het heeft over de mysterieuze Summer Isles, kleine eilanden die kunnen worden bereikt Boot.

Een andere attractie is de unieke route van 40 kilometer die je moet reizen om van Ullapool te komen, de stad die het dichtst bij het Summer Isles Hotel ligt. Het is een zeer smalle weg die door een enorm mooi landschap loopt, met meren, heuvels, bergen en stranden. Schapen grazen langs de kant van de weg en, verre van bang te zijn door de nabijheid van een auto, kijken ze naar de reizigers terwijl ze kauwen op de rijke kruiden van het gebied en vaak de weg voor hen oversteken. de voertuigen zonder terugdeinzen. De meer afgelegen gebieden van de Hooglanden en de eilanden van Schotland worden bediend door eenbaanswegen, waar een auto moet wijken voor beroemde bezienswaardigheden. passerende plaatsen naar een ander komende van voren, zodat beiden hun reis kunnen voortzetten. Deze weg is een van de smalste - en mooiste - die we zijn tegengekomen tijdens onze reizen door Schotland.

The Summer Isles Hotel ligt tegenover de Summer Islands en werd in 2006 uitgeroepen tot Schots Hotel van het Jaar. Het is een eenvoudig, gastvrij hotel en het restaurant (gerund door Chris Firth Bernard, Schotse chef-kok van het jaar en Michelin-ster) is een must-see bestemming geworden voor fijnproevers en fijnproevers. goed eten. Het heeft drie kamers in het hotel (met fantastisch uitzicht), suites in houten hutten en in een huis met twee slaapkamers, woonkamer, keuken en twee badkamers, weg van het hotel, ongeveer 2 minuten lopen.

Het hotel heeft geen tuinen, maar dat is ook niet nodig, het heeft een spectaculair natuurlandschap aan zijn voeten, eindeloze wandelingen (in de kamers is er een "letter of path"). Het is belangrijk om geschikte kleding te dragen, aangezien het weer meerdere keren op dezelfde dag kan veranderen dankzij het microklimaat in dit gebied.

De hoteleigenaren benadrukken hun wens om ervoor te zorgen dat hun gasten een onvergetelijk verblijf op Summer Isles hebben en ondanks het feit dat ze een Michelin-ster hebben, is de sfeer in het hotel en restaurant ontspannen en veel minder formeel dan andere hotels met restaurants in dezelfde categorie.

Activiteiten en bezienswaardighedenin de buurt van Summer Isles Hotel

 • Het Achiltibuie Smokehouse: Site waar zalm en andere producten van de zee en het land worden gerookt. Bezoekers kunnen zien hoe het is gemaakt en kunnen enkele producten proeven.
 • Vissen: U kunt vissen in de rivieren of meren nabij het hotel. Bij de receptie kunt u materiaal en boten huren.
 • Boottocht: Een boot maakt kleine tochten rond de zomerse eilanden en je kunt zeehonden en allerlei soorten zeevogels zien, die vertrekken twee keer per dag en reserveren is niet nodig.
 • Trekking: Er zijn meer dan 30 routes voor alle niveaus, van korte wandelingen tot zeer lange routes waarvoor je ervaring moet hebben of een gids moet huren.
 • strand: In dit gebied zijn er een aantal prachtige stranden, met goudkleurig zand op de kust en rotsen en stenen die plassen en lagunes omlijsten als het tij uitgaat, vol met zeeleven.
 • Ullapool: Behalve dat het een zeer pittoresk stadje is, is hier een pub-restaurant dat de eer heeft gewonnen als pub te zijn waar de beste zeevruchten en vis worden gegeten in heel Schotland, De Seaforth.

-Foto's van Summer Isles Hotel

-Foto's van Ullapool

SummerIsles Hotel: Achiltibuie,
Ross shire, Schotland IV262YG
Tel.: + 44 (0) 1854 622282
E-mail: [email protected]

Schotland Gids. - Beste hotels met restaurant in Schotland

Hotel ten noorden van Edinburgh

Hotelin de buurt
Oban

BoathHouse
Hotel in de buurt van Inverness
TheSummer Isles Hotel
Schots hotel uit 2006
De drie schoorstenen
Schots restaurant van het jaar 2007
Meer informatie
 • Reizen
 • Reizen
 • Reis naar Engeland
 • Reis door Schotland
 • Hotel gids
 • Goedkope vluchten
 • Reizen en gezondheid
 • Naar het buitenland reizen
Goedkope vluchten naar SpanjeVliegreizen Spanje


Video: Day 40 - Summer Isles (Mei 2021).