Informatie

17 redenen waarom Ram je beste en je ergste vijand in het leven en in de liefde kan zijn

17 redenen waarom Ram je beste en je ergste vijand in het leven en in de liefde kan zijn

Dating een Ram
Een Ram in Love

1- Een Ram het is verrukkelijk, charmant, verleidelijk, gepassioneerd en vurig. Als je van plan bent iemand verliefd te laten worden, gebruik het dan grondig Onweerstaanbaar. Hij is romantisch, een vurige minnaar en een hoarder. Je denkt uiteindelijk dat er niemand beter kan zijn in de wereld en bezwijkt.

2- Niet voor niets is het element de brand en zijn planeet Mars en ik verzeker je, ze zijn zo: energiek, dynamisch, autoritair, dominant, jaloers, impulsief, intelligent, zeer correct, respectvol, ontwikkeld ... Maar als ze besloten hebben hun wil op te leggen, is het erg moeilijk om tegen hen te vechten. Ze zijn explosief als een fles champagne en als ze exploderen laten ze alles vallen.

3- Wanneer Kiezen paar het moet een speciaal iemand zijn, iemand op wie ze trots kunnen zijn, omdat ze alles van die persoon eisen, De perfectie, omdat ze zelf alles geven en het meest veeleisend zijn voor anderen en voor zichzelf.

4- Niet iedereen kan met een Ram uitgaan, omdat ze zo sterk zijn, zo zeker van zichzelf en zo perfect, dat het als een arme, ongelukkige persoon bij hem opkomt om te benaderen zonder ook ... Ze zullen levend worden verpletterd. Ze verachten het middelmatige. Ze handhaven hun wet: "Wie mij wil volgen."

5- Nu, als ze je hart bereiken en ze zijn er klaar voor, ze zullen het allemaal hebben: huwelijk, een goed huis, kinderen, ondenkbare verrassingen, hun aandacht, hun liefde, geschenken (die praktisch zijn), de eer om aan hun zijde te zijn, naar goede restaurants gaan (ze houden van eten), reizen (ze houden er ook van) en aankleden de beste winkels. Ze sparen natuurlijk om te kunnen investeren.

6- Het bioritmen van de Ram zijn van aúpa. Ze kunnen maar beter zijn atleten, onverschrokken, vroege vogels, nachtbrakers, goede koks en die veel uithoudingsvermogen hebben, want om een ​​Ram te volgen heb je kracht, diepte, een goede taille en intelligentie nodig.

7- Een Ram kleineren gebrek aan intelligentie, het gebrek aan klasse, de frivoliteit, het gebrek aan opleiding, de wanorde, het gebrek aan smaak en dat ze geen goede huisvrouw, leidinggevende en goede moeder zijn. Hij wil het beste voor zichzelf en zijn gezin. Binnen de bestelling, de organisatie en zijn perfectie, ze houden van improviseren.


8- Nu, als alles tussen jullie past, heb je het geluk gehad dat hij verliefd werd, want Ram is legitiem. Ze zijn trouw als echtgenoten. Als u op zoek bent naar de ideale echtgenoot en de ideale vader voor uw kinderen, dan zou hij een zeer goede optie kunnen zijn, omdat zij de maximale verantwoordelijkheid voor iedereen op zich nemen en naar dit leven zijn gekomen om gelukkig te zijn.

EEN RAM IN JE LEVEN

9- Ze zijn mensen van succes. Ze bereiken altijd hun doelen. Altijd. Ze analyseren, plannen en voeren uit. Onberispelijk en onberispelijk. Uw successen zijn verzekerd. Het zijn meestal managers, zakenmensen, investeerders, militairen ... Ze sturen altijd anderen, maar ze doen het heel goed.

10- Het ernst, stiptheid en goed werk zijn essentieel. Een Ram is altijd de eerste die arriveert. Ze tolereren geen nalatigheid noch de halve banen. Als u niet alles wilt geven, kunt u beter een andere baan zoeken. Al is hij erg beleefd en weet hij met zijn beste woorden precies over te brengen wat hij van je verwacht.

11- Het is een luxe heb hem als baasen om in hun handen te zijn, omdat ze zullen voelen dat ze nog nooit zo goed zijn geleid. Hij stuwt zijn medewerkers voort, maar ze zijn niet erg tolerant en zijn gevechten kunnen 2 uur duren. Ze zijn heel correct in hun gedrag, maar als ze worden losgelaten ... braken ze alles uit.

12- Nu, als u besloten heeft om een ​​bedrijf op te zetten Met een Ram hadden ze geen betere keuze kunnen maken. Een Ram is analytisch, doet een marktonderzoek, bestudeert de acties en plant het aanvalsplan perfect.

13- Hij zal alles controleren, maar blijf niet werkeloos toekijken, anders raakt hij snel van je af. Hij eist, domineert, controleert en behaalt goede resultaten. Ik weet zeker dat uw zaken goed zullen gaan. Het is de moeite waard om het te verdragen.

14- Ram zijn enkele uitstekende managers. Hij zal een jaarplan bijhouden van alle belastingen (zowel thuis als in zijn bedrijf), zijn financiële middelen zijn onberispelijk en ze zullen hem tegen de nominale waarde kunnen vertrouwen. Relax en geniet! Ze hebben veel geluk gehad dat het je heeft opgemerkt.

15- Mensen met dit teken wennen slecht aan de mensen om hen heen, want omdat het zo betrouwbaar is, vertrouwen mensen er volledig op. Niet toestaan negeer ze. Laat zien dat je net zo goed bent als hij en dat je andere dingen net zo belangrijk doet.

16- Zeg dat ten slotte Ram is legitiem als partners en trouw als echtgenoten. Het zijn ook uitstekende vrienden. Als u op zoek bent naar de ideale echtgenoot en een perfecte vader voor uw kinderen, dan zou hij een zeer goede optie kunnen zijn, omdat zij de volledige verantwoordelijkheid voor iedereen op zich nemen en naar dit leven zijn gekomen om gelukkig te zijn.

17- Het geheim om ermee om te gaanHet gaat erom dat je tegen ze opkomt en ze laat zien dat ze net zoveel waard zijn als ze zijn. De truc Het gaat erom ze te laten schreeuwen en luchten wat ze willen en als ze klaar zijn, gaan ze zitten en vertellen ze alles wat ze te zeggen hebben. Maar stem goed af en ga snel, want ze zullen je niet veel kansen geven om jezelf uit te leggen.

Aanbevolen literatuur met betrekking tot15 redenen waarom Ram je beste en je ergste vijand in het leven en in de liefde is:

  • Kenmerken van de Ram
  • Een interessante Ram Miguel Bosé
  • Hoe een Ram te verslaan
  • Ram en seks
  • Ram compatibiliteit met andere tekens


Video: American Gospel - Movie (Juni- 2021).