Algemeen

Leer DIY

Leer DIY


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kun je DIY leren op internet? Het antwoord is ja. Josh Catone op zijn pagina Een grote lijst met sites die je leren hoe je dingen moet doen, presenteert een uitstekende gids voor nuttige sites om veel dingen te leren over doe-het-zelf (doe-het-zelf) of hoe je dingen in het algemeen van de meest uiteenlopende kunt doen onderwerpen van iets bouwen tot een taart bakken.

Een korte verwijzing naar de sites van Josh Catone om dingen te leren doen (inclusief DIY):

 • Instructables. Het is een gemeenschap waar mensen gidsen kunnen maken en delen die een breed scala aan onderwerpen behandelen op het gebied van ambachten, koken, technologie en thuis. De handleidingen zijn geïllustreerd en gebruikers kunnen ze beoordelen en met elkaar bespreken.
 • SuTree. Onder het motto "kijken en leren" verzamel doe-het-zelf tutorials uit meer dan 250 bronnen. De indrukwekkende bibliotheek heeft meer dan 11.000 video's over elk denkbaar onderwerp.
 • TrickLife. Ook met leervideo's over een groot aantal onderwerpen. De computersectie is een van de meest actieve met een groot aantal tutorials over het gebruik van verschillende computerprogramma's.
 • VideoJug. Het is een van de grootste sites voor het leren van video die gebruikmaakt van professionele media, niet noodzakelijk "doe-het-zelf", maar wel. Ze hebben op hun servers meer dan 15.000 leervideo's over de meest uiteenlopende onderwerpen (van kussen tot kerstversiering). De video's bevatten tekst met de verschillende stappen voor eenvoudigere monitoring.
 • eHow. Ook met leervideo's over een breed scala aan onderwerpen. De meeste video's zijn gemaakt door de redactie.
 • Merk: Poscast. Make Magazine is een van de meest aantrekkelijke maandelijkse doe-het-zelfmagazines, met geweldige projecten. Uw online videopodcast in een grote verzameling bronnen om te leren hoe u dingen uitgebreider kunt doen.
 • aHoe:
 • TeacherTube. Het is een YouTube-kloon die bedoeld is om een ​​ruimte te bieden voor educatieve video's die door docenten in de klas kunnen worden gebruikt. Sommige video's zijn erg goed.
 • HubPages. Hoewel niet geheel gericht op leren, concentreert Squidoo zijn ogen op informatiepools die betrekking hebben op allerlei onderwerpen en bevat het vaak handleidingen over "hoe ...".
 • DiYNetwork. Website met video's en "How-to" -handleidingen voor alle verschillende delen van het huis
 • About.com. Het is een van de klassieke sites. In een redactioneel commentaar van about.com kunnen honderden tutorials liggen, inclusief video's, hoewel deze soms moeilijk te ontdekken zijn.
 • LifeHacker. Hoewel het niet helemaal gericht is op DIY, is het gericht op alles wat te maken heeft met het hacken van dingen in het leven, dat wil zeggen ze optimaliseren, ze zelf doen, hoe je iets gemakkelijk doet ...
 • Doe het zelf. Pagina gericht op huisvestingoptimalisatie met secties “how-to” (how-to) en “projecten”.
 • Makezine. Tijdschrift voor 'Dingen maken' met video's en instructies om allerlei dingen met de hand te doen (inclusief doe-het-zelfonderwerpen).


Video: Unboxing en test houtbrander Action vs Lidl (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mazil

  Bericht verwijderd

 2. Nezil

  ik ga dood van het lachen

 3. Gael

  Ik denk dat je hebt bedrogen.

 4. Chad

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Laten we het bespreken.

 5. Locrine

  Stoer :) We moeten dit bericht gebruiken voor persoonlijk gewin. Nodig!

 6. Faeshakar

  Hmm ... zelfs dat gebeurt.

 7. Dourisar

  Ik kan aanraden om naar de site te gaan, waar veel artikelen zijn over het onderwerp dat u interesseert.

 8. Cronus

  het onvergelijkbare antwoordSchrijf een bericht