Informatie

Slang 2020

Slang 2020

2018 Year of the Earth Dog Yang for the Snake

Het jaar van de Earth Dog Yang begint op 16 februari 2020 en eindigt op 4 februari 2020.De hond en de slang kunnen goed met elkaar overweg, omdat ze complementair zijn. Ze voelen wederzijdse bewondering en liefde. Hoewel ze heel verschillend zijn, zullen ze elkaar het hele jaar door kunnen bijhouden en begrijpen waarom het zo zou moeten zijn.

  • Uw nummer geluk: 6.
  • Tjij steen geluk: Agaat
  • Jouw kleur: groen en rood
  • uw Geur: fruitig, bloemig, zoet
  • Jouw bloem: Paars
  • Jouw energie: Yin.
  • Jouw element: Vuur
  • Belangrijke delen van het lichaam: spijsverteringssysteem, buik.

Persoonlijk, het wordt een rustig jaar voor jou. De dingen zullen zo gebeuren dat u de tijd krijgt om ze te analyseren en de juiste beslissingen te nemen. Maar voor jou wordt het een constructief jaar, van veel werk, van kansen, waarin je veel leert.

Liefde

Je zult meer openstaan ​​voor relatiesDaarom zal het gemakkelijker voor je zijn om verliefd te worden op een totale vreemdeling, die een frisse wind in je leven zal brengen. Dankzij je nieuwe partner ga je verhuizen in andere omgevingen en nieuwe contacten leggen. Als u getrouwd bent, zal uw leven doorgaan met het gebruikelijke en stabiele dagelijkse leven.

Job

Het wordt een rustig werkjaar, waarin ze kunnen doorgaan met het ritme van het voorgaande jaar, waarin al veel veranderingen hebben plaatsgevonden. Velen van jullie veranderen van baan. Dit jaar zal het meer zijn om je aan te passen en te verbeteren wat je al hebt. Dit betekent niet dat degene die werkloos is geen kansen krijgt of dat je het niet kunt als je wilt veranderen, maar het wordt wel een stabiel jaar.

Geld

Geld zal gemakkelijk komen voor je leven, maar 2020 is een jaar om te sparen. U beheert uw vermogen en uw geld goed, maar dit jaar moet u extreme maatregelen nemen en nadenken over uw toekomst.

Familie

U wordt zeer gevraagd Voor jouw familie. Je bent altijd zo gefocust op hen, dat ze je dit jaar zullen belonen en helpen en je leven gemakkelijker zullen maken. Bovendien zullen ze u vreugde en verrassingen bezorgen.

Sociaal leven en vrienden

De Earth Dog laat je je gewoontes veranderen en stel jezelf meer open voor nieuwe vrienden. Hoewel je er in het begin geen zin in hebt, zal het een lonende inspanning zijn en zul je jezelf aanmoedigen met de nieuwe mensen die je gaat ontmoeten. Wat u vanaf het begin zult krijgen, is een nieuwe levensstijl aannemen: meer sporten, meer activiteiten, een verandering in uw dieet, waardoor u een betere kwaliteit van leven krijgt.

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: Translate these london slang words (Juni- 2021).