Informatie

Slapeloosheid

Slapeloosheid

Alleen degenen die nacht na nacht aan slapeloosheid lijden, weten hoe irritant het kan zijn om te willen slapen en niet te kunnen. Je raakt geïrriteerd, de volgende dag heb je het gevoel dat je een kater hebt, voel je je niet helder en presteert je niet op het werk.

Senior managers, moeders die onderworpen zijn aan de routine van het huis, werknemers die op het werk aan stress worden blootgesteld, politici bij verkiezingen, studenten voor examens ... periodiek, tijdelijk of permanent, de waarheid is dat we allemaal worden getroffen door slaapstoornissen . Euroresidentes heeft in het Spaans een aantal van de beste bestaande materialen in de Engelse taal verzameld die nuttig voor u kunnen zijn.

Oorzaken van slapeloosheid

De meest voorkomende factoren worden geanalyseerd: alcohol, nachtmerries, depressie, familiale redenen, aandoeningen en ziektes, veranderingen in slaapgewoonten, medicijnen, stoffen, stress, lawaai ...

Wat veroorzaakt slapeloosheid?

Genees slapeloosheid

Er zijn verschillende remedies om slapeloosheid te verlichten van natuurlijke geneeskunde, homeopathie, traditionele medicijnen, analgetica ... Hier proberen we enkele natuurlijke remedies te verduidelijken om te voorkomen dat we naar de farmacologie moeten gaan. Als uw probleem echter ernstig is en uw dagelijks leven negatief beïnvloedt, kunt u het beste een homeopathische arts of uw vaste arts raadplegen om uw probleem snel en duurzaam te genezen.

Remedies tegen slapeloosheid:


Neem een ​​ontspannend drankje
Eet iets lichts voordat je naar bed gaat
Vermijd bepaalde stoffen
Bereid je slaapkamer voor
Gebruik een goed bed
Houd een vaste tijd aan om te gaan slapen
Slaap op je rug
Als je niet kunt slapen, doe dan iets
S morgens vroeg opstaan
Gebruik je bed alleen om te slapen
Visualisatie (schapen, situaties ...)
Ontspanningstechnieken
Lichaamsbeweging gedurende de dag

Video: Wat doen slaap een slapeloosheid met je hersenen? (Oktober 2020).