Informatie

Hoe je de eerste kus geeft

Hoe je de eerste kus geeft

Simpele tips en aanbevelingen voor het geven van de eerste kus, een eerste kus is iets speciaals dat je altijd zult onthouden en het zou goed moeten gaan.

Tips voor je eerste kus:

1. Iets spontaans en eenvoudigs. Misschien moet je eerste kus iets spontaans en eenvoudigs zijn, dat uit je hart komt en doe het met een partner die je echt leuk vindt en op het juiste moment.

2. Wees niet gehaast. Het leven is erg lang, heb geen haast om te kussen. Het is beter om het te doen met de persoon die je leuk vindt en op het juiste moment dan energie te verspillen die het devalueert. Sommige jonge mensen die haast hadden om te kussen, moesten vele jaren voorbij laten gaan om een ​​echte kus te ontdekken ...

3. Doe het met iemand die je echt leuk vindt. Doe geen experimenten: je hebt ze niet nodig. Doe het met iemand die je leuk vindt ... kussen is iets speciaals en persoonlijks.

4. Doe het op het juiste moment. Wees niet geobsedeerd door je eerste kus. Het is beter dat je je energie gebruikt bij het creëren van momenten, gevoelens, romantische gesprekken, medeplichtigheid ... Doe niet alsof de eerste kus het doel of het einde is ... het is beter dat het een gevolg is ...

5. Kiss is een van de twee. Richt je aandacht op de persoon die je de eerste kus wilt geven. Interpreteer hun wensen en hun manier van zijn. Misschien heb je veel gekust en je partner niet. Als dit het geval is, in plaats van arrogant te zijn en alles wat je weet aan je partner te laten zien, is het veel beter dat je teder, begripvol, geduldig, delicaat bent ... Als het je eerste kus is voor jullie beiden, maak je dan geen zorgen dat je het goed doet. .. als je je lippen op elkaar legt, ook al is het maar kort, zal de vonk springen als je "compatibel" bent en je doet het op het juiste moment.

6. Voorbereidingen. Als u zich in een eerste afspraakje en er zal een eerste kus zijn, misschien zul je meer ontspannen zijn / of als je een frisse adem hebt, je lippen hebt bevochtigd of verzacht, enz ... Maar laat deze voorbereidingen je niet nerveus maken en je obsederen, als je niet het juiste moment vindt om te kussen, gebeurt er niets; als het goed is gegaan, komen er meer kansen.

7. Sta er niet op om een ​​lange of complexe kus te geven. De eerste kusjes, als ze kort zijn, smaken beter, hoewel het altijd zal zijn waar het moment en het paar om vragen, maar een simpele en korte eerste kus op het juiste moment zal perfect en onvergetelijk zijn.

8. Praten, praten, praten, kijken, aanraken, kussen ... Zeg het maar, win het vertrouwen van uw partner, Maak haar aan het lachen... spreek met zijn blik, kijk haar medeplichtig aan, raak haar aan, pak haar hand, kus haar ...

9. Eerste spontane kus, simpel ... We staan ​​erop, laat u meeslepen door spontaniteit, uw gevoelens en uw hart. Onthoud om te beginnen het goede, zij het kort, twee keer goed.

10. Verbeter je kussen. Je hebt alle tijd van de wereld om je te verbeteren. Leren kussen is een kwestie van oefenen en techniek.

We raden je aan om tumismo, spontaan en oprecht te zijn en dat je de persoon die je kust leuk vindt.

Gerelateerd lezen:

  • Flirt.. Tips die nooit hebben gefaald
  • Hoe te zeggen dat ik van je hou
  • Eerste afspraakje. Enkele tips om fouten te voorkomen tijdens uw eerste date
  • Voor je eerste seksuele relatie
  • Hoe een condoom om te doen
  • Hoe u een partner kunt vinden. Goede adviezen.

Video: HOE MOET JE ZOENEN? Steven Vegter (Oktober 2020).