Informatie

Marbella gids

Marbella gids

Wat te zien en te bezoeken in Marbella?

Marbella

Het is al jaren het zomerverblijf van European Jet Set. De meest exclusieve hotels, restaurants, clubs, discotheken, boetieks, juweliers bevinden zich in deze stad.

Het is ook het zomerverblijf voor mensen uit Cordoba, Basken, Sevillianen, Madrid, ... Maar wat waar is, is dat er overal een zeer goede sfeer hangt.

De meest exclusieve strandens, met ook zijn beroemde chiringuitos. In totaal heeft het 26 stranden, waarvan sommige deel uitmaken van urbanisaties of hotels. (ZienStranden van Malaga). De stranden van Marbella en veel van de kustplaatsen aan de Costa del Sol worden gekenmerkt door de goede infrastructuur die ze hebben. Ze zijn allemaal opgesteld rond een chiringuito, waar je goede vis kunt eten, spiesjes van sardientjes, coquinas, Vitorianos (Andalusische ansjovis) en wat je maar nodig hebt ... En ze zijn uitgerust met ligstoelen, parasols, houten loopbruggen om jezelf niet te verbranden de voeten, toiletcabine op het strand, vuilnisbakken en constante zorg bij het schoonmaken, het is echt fijn om daar te zijn.Marbella nachten ze zijn over de hele wereld bekend. Het heeft uitstekende restaurants, trendy nachtclubs en talloze cocktailbars, boetieks en allerlei soorten winkels.
Alleen al in Marbella zijn er 10 golfbanen. (zienGolfbanen in Malaga). De hele gemeente staat vol met urbanisaties en luxe hotelcomplexen (Guadalmina, Los Monteros ...), met prachtige sportfaciliteiten, waar je allerlei sporten kunt beoefenen: tennis, paddle-tennis, squash, minigolf, golf, sport nautisch (zoals surfen, zeilen, windsurfen, proeven, sportvissen, duiken ...). Er zijn ook scholen voor al deze sporten en bedrijven die boottochten organiseren, diepzeevissen…. Ze bevinden zich inJachthaven van Marbella,waar ze ook allerlei soorten nautische uitrusting huren.
De mooiste en meest opmerkelijke van de stad Marbella zijn:

 • Oranje Vierkant, waar het stadhuis is gevestigd (interessante Mudejar-deur) en een aantal leuke terrassen waar je iets kunt drinken.
 • Kasteel: uit de middeleeuwen.
 • Oude stad: Het bestaat uit smalle straatjes, vol met winkels en witte huizen, waar je de Plaza de los Naranjos, het stadhuis en een eindeloos aantal winkels kunt vinden.
 • gemeentelijk museum.
 • Kerk van Onze Lieve Vrouw van de Incarnatie.
 • Museum voor hedendaagse Spaanse gravure (Het herbergt enkele werken van Picasso).
 • Corregidor's huis: het is in de Mudejar-stijl.
 • Basiliek van Vega del Mar: het bevindt zich in Linda Vista en is uit de paleochristelijke periode.
 • Bonsai Museum en 5 km.
 • Romeinse site: in Río Verde zijn er enkele Romeinse overblijfselen uit de jaren. ID kaart. C., waar je kunt zien: keramiek, mozaïeken, zuilen, ...
 • Puerto Banús: Het is de meest exclusieve jachthaven van Spanje. Je hoeft alleen maar de schepen te zien die in de haven voor anker liggen: tycoons, emirs, grote zakenlui, Europese adel ... Goede winkels en boetiekjes, restaurants, disco's, pubs, terrassen, ijssalons ... Veel sfeer gedurende de dag en veel nachtleven. Het is een goede show, je ziet alleen maar mooie mensen.
 • Ruiterschool van de Costa del Sol: het is een uitstekende manege.
Gerelateerde metingen:

Natuurparken in Malaga Alle informatie over de natuurparken in Malaga, Spanje.

Andalusië gids toerisme en tips om van de beste vakanties te genieten.

Restaurants in Malaga Alle informatie die u nodig heeft om te genieten van de gastronomie van de regio.

Hotels in Marbella alle informatie van de hotels om een ​​onvergetelijke vakantie door te brengen.


Video: ᴷ Walking Lloret de Mar beach, Costa Brava, Spain 4K (Mei 2021).