Informatie

Lugo natuurparken

Lugo natuurparken

Lugo Gids

Parken en beschermde natuurgebieden van de provincie Lugo:

Folgosode Courel natuurlijke monumenten

Gelegen in de regio Los Ancares. Het is het grootste natuurpark van Galicië en heeft 21.000 ha. Beslaat een deel van de provincies van Lugo (regio's Quiroga en Los Ancares), Orense en de regio Bierzo Leonesa De mix van klimaten en hun autochtone flora omvat een grote verscheidenheid aan vegetatie. De groene valleien worden omringd door de rivieren Lor, Selmón, Lourenzá en Seldón. De dorpen zijn omgeven door kastanjebomen en hebben grote stukken Amerikaanse aardappelen.
Zijn flora: kastanje, eik, beuk, taxus, berk, hulst, struikheide en bezem, vormen de devesa's. De belangrijkste en meest bezochte van allemaal in de Devesa de Rogueira.
Zijn fauna: uilen, wolven, wilde katten, wilde zwijnen.
Diensten: daar is de Moreda-interpretatiecentrum in Folgoso do Courel.
Interessante bezoeken: Castillo del Carbedo in Folgoso de Courel.

Natuurmonument Ríade Foz

Het is gelegen in de regio La Mariña Central, hoewel klein, het is erg belangrijk, aangezien de kustvlakte, omringd door de monding van de Foz, uitmondt in de zee en stranden en een prachtig landschap creëert. Twee van de stranden zijn bekroond met de blauwe vlag (ARapadoira en Llas).

Natuurmonument van Los Ancares

Het staat vermeld als jachtgebied en heeft een oppervlakte van 7.975 hectare.
Het prachtige landschap wordt bepaald door bergen, ongerepte inheemse bossen, diepe valleien en ontoegankelijke bergtoppen. Hoogste Suspicos 1924 meter. Peñalonga, Mustelo, drie bisschoppen. Het is geïntegreerd in de Biosfeerreservaat Los Ancares Lucenses en Montes de Navia, Cervantes en Becerreá.Het wordt omringd door de rivieren Ortegal en Balouta. Het omvat de gemeenten: Douro, Doiras, Cela, Degrada, Piedrafita de Cebreiro, Navia de Suarna, Liber, Campa de Braña, Piornedo, Campa de BArreiro, Donis, Ponte de Vale, Cervantes.

Uw toegang: u komt binnen via Becerreá, een stad gelegen op kilometer 459 op de Ctra N-VI, van daaruit komt u binnen via de Piedrafita de Cebreiroy Ambasmestas pas.
Zijn flora: Het bestaat uit: kreupelhout van heide, berk, hazelnoot, jagers serval, olijfboom, taxus, eik of paard, berk en bezem. struikgewas met heide, ginesta's, bosbessen, carquesia's, elzen, populieren, essen.
Zijn fauna: bruine beer, hert, gems, reeën, vossen, marters, genets, bobcats, otters, wilde zwijnen, marter, korhoen, adelaars, haviken, haviken, haviken,
Diensten: we kunnen de Interpretatie- en beheercentrum van het Os Ancares National Hunting Reserve, Campo de Braña, Degrada (Cervantes).
Interessante bezoeken: Kasteel La Torre de Doiras. Burgerlijke architectuur zijn de typische huizen van Los Ancares de pallozas.

Ríade Ribadeo natuurmonument

Het wordt gevormd door steile kliffen die tot aan de kust reiken. Het is indrukwekkend om te zien hoe de sterke golven breken op hun rotsen, die eindeloze grotten of furnas zijn die ze ze noemen, die met elkaar communiceren, als een stad in de zee. In feite vormen sommige van de stranden van Ribadeo en andere wat de Red Natura As Catedrais wordt genoemd, een flora en fauna ecosysteem, gecreëerd rond deze stranden. Dit zijn: San Miguelde Reinante in Barreiros, As Catedrais, Esteiro, As Illas, Areosa en Olga enRibadeo. Deze grotten zijn van daaruit als gotische kathedralen in de zee.

Ríadel Barqueiro natuurmonument

Gelegen in de regio O Vicedo. De havens van O Vicedo en O Barqueiro bevinden zich in de monding. De monding mondt uit in de haven van Bares en wordt geflankeerd door Cabo de Estaca deBares. Voor de monding ligt het eiland Coelleira, de stad O Barqueiro is de moeite van het bekijken waard, het is gebouwd naast de rivier de Lor.

Red Natura de As Catedrais (natuurreservaat): zie Ribadeo-stranden in Lugo stranden.

Natuurmonument Cova do Rei Cintolo: gelegen in de gemeente Modoñedo, Supena parochie, Argomoso plaats De ondergrondse galerijen zijn 7.500 meter lang.

Natuurmonument Souto da Retorta: Het heeft een oppervlakte van 3'2 ha en is gelegen in de gemeente Viveiro, in de regio MariñaOccidental.

Lago do Rei natuurgebied: Het is ongeveer 4'45 Ha wetlands. van uitbreiding, gelegen in de gemeente Rábade, in de regio Lugo.

Biosphere natuurreservaat Terra do Miño: het is gelegen in het bovenste stroomgebied van de Miño-rivier. Het heeft een uitbreiding van 363.668'9 Ha.

Meer informatie over Lugo
 • Huizen te koop in Lugo
 • Autonome Gemeenschapsgids Galicië
 • Lugo Telefoonnummers
 • Stranden van Lugo
 • Lugo natuurparken
 • Lugo festivals
 • Lugo golfbanen
 • Wandelen in Galicië
 • Hotels in Lugo
 • De beste restaurants in Lugo volgens Tripadvisor
 • Lugo-regio's
 • Mariña regio
 • Meira regio
 • Santiago's weg
 • Zilveren route
Plaatsen om te bezoeken in de buurt van Lugo: Guíade Orense, Guíade Pontevedra. Gids van La Coruña


Video: NIEUW LAND: Nederland krijgt er een groot nationaal park in Flevoland bij (Mei 2021).