Tips

Versier de buitenkant van het huis met kerstverlichting

Versier de buitenkant van het huis met kerstverlichting

Tips voor het decoreren van de buitenkant van het huis met kerstverlichting

De buitenkant van het huis is wat onze buren zien, en met Kerstmis is het versieren met buitenverlichting een manier om de straat waar we wonen op te fleuren. We geven je enkele ideeën en tips om het huis te versieren met kerstverlichting.

Wat voor soort licht en effect willen we bereiken

Bepaal de stijl van ons huis (rustiek huis, modern appartement, chalet, strandappartement ...) en gebruik verlichting en / of andere decoratieve elementen die passen bij de grootte en stijl van ons huis. Het is belangrijk om niet overboord te gaan met de buitendecoratie: het kan de buren storen, het verspilt elektriciteit en het is helemaal niet ecologisch. Het is belangrijk om een ​​aantrekkelijke maar niet al te opzichtige buitendecoratie te bedenken.

Raak geïnspireerd, zoek naar ideeën

Blader door enkele tijdschriften of zoek op internet, google afbeeldingen, pinterest of youtube en je kunt veel ideeën vinden om je te inspireren.

Als we met kerst door de stad lopen, kijk dan naar decoraties en ideeën die onze aandacht trekken. De aankleding van de buitenkant van de winkels kan als inspiratie dienen, vooral de decoratiewinkels waarin je uitstekende ideeën kunt opdoen voor het interieur van de ramen die dan van buitenaf worden uitgestald.

Aandacht voor veiligheid

Als het tijd is om de lampen buiten het huis te plaatsen, neem dan extra veiligheidsmaatregelen. Het is belangrijk gebruik een stevige, stevige ladder en het juiste gereedschap. Het is handig om een ​​assistent te hebben, maar als we het uiteindelijk alleen doen, gebruik dan een mand met een handvat om de materialen te dragen. Zet een spijker of S-vormige haak op de ladder om de container op te hangen. Probeer het aantal keren dat we de ladder op en af ​​gaan zo veel mogelijk te beperken, maar zonder te hoeven bukken om bij dingen te komen. Als we de volgende positie niet kunnen bereiken, is het tijd om de ladder te verplaatsen. Maak een apart deel van het hele project voordat u aan het volgende begint.

foto: pinterest

Bereid je voor om de lichten te installeren

Controleer voordat u begint of de lichten werken en of de kabels in goede staat zijn. Kies een kabel die geschikt is voor gebruik buitenshuis, die compatibel is met onze lampen en met het klimaat dat hij zal moeten doorstaan. Als er geen stekker in de buurt van het dak of balkon is, kan een verlengsnoer door een raam worden getrokken (maar we kunnen het niet sluiten). Als er ergens in huis een buitenstopcontact is, installeer dan het verlengsnoer van daaruit en houd het snoer zo dicht mogelijk bij de muur. Zorg ervoor dat het stopcontact beschermd is tegen regen, sneeuw en sproeiers.

Installeer bevestigingsmiddelen of bevestigingsmiddelen waar u de verlengkabels en lampen kunt haken. Verdeel ze gelijkmatig met een afstand die vergelijkbaar is met die tussen de lampen op de lichtstrips (voltooi deze stap volledig voordat u de lampen gaat ophangen). Hoewel spijkers, schroeven en andere metalen bevestigingsmiddelen misschien het antwoord lijken, zijn ze elektrisch geleidend, roesten ze en laten ze gaten achter in het oppervlak van de constructie. Er zijn veel producten op de markt gemaakt van rubber of hard plastic die zijn ontworpen om elektrische kabels op te hangen. Het is het beste om het personeel van een vertrouwde winkel te vragen wat we met hen willen doen. Ze zijn erg goedkoop en eenvoudig te installeren. Kies ze bestand tegen vochtigheid.

Hang de lichten op

Begin bij de plug en volg de bevestigingsmiddelen totdat het project is voltooid. Hang een strip op; sluit dan de volgende strip aan, van begin tot eind. Zorg ervoor dat de lichtkabels stevig zijn vastgemaakt aan de bevestigingen.

Verificatie

Ga de ladder af, doe de lichten aan en controleer vanuit een positie iets van het huis af op uniformiteit. Vraag een familielid of buurman om ook te kijken.

Versier kolommen met lichten

  • Door de lichtstroken te combineren met kerstslingers (natuurlijk of kunstmatig), kunnen we gemakkelijk een kolom omwikkelen. Het toegevoegde volume van een slinger zorgt ervoor dat de lichtslingers niet naar beneden glijden en voegt ook een vleugje stijl toe. Als we een beetje hechting nodig hebben, ruimte en verberg kleine stukjes blutack achter de slinger.

Versier de reling of het terras met verlichting

  • Om de reling van de veranda of het terras te versieren, kunt u met dezelfde techniek als bij de slinger de lichtstroken boven en onder de reling opwinden. Zet ze indien nodig vast met blutack.

Waarschuwingen

  • Wees heel voorzichtig, vooral als we een kleine tuin hebben die snel volloopt. Houd te allen tijde de veiligheid van onze kinderen en gasten in gedachten. Een doolhof van hoogspanningskabels verborgen in de tuin kan gevaarlijk zijn.
  • Vermijd buiten overmatig "knipperende" lichten, die bestuurders kunnen afleiden.
  • Lood zit in bedrading en isolatiemateriaal. Was uw handen grondig na het hanteren van de lichten; we kunnen ook rubberen handschoenen gebruiken.

Gerelateerd aan het versieren van de buitenkant van het huis met kerstverlichting:

  • De kerstboom kiezen en verzorgen
  • Hoe de kerstboom te versieren
  • De keuken versieren voor Kerstmis
  • Versier het huis met Kerstmis
  • Kerstmis-


Video: Kerstverlichting plaatsen (Juni- 2021).