Uitjes

New York in 5 dagen: zien, eten en genieten

New York in 5 dagen: zien, eten en genieten

Als je van plan bent om een ​​paar dagen de tijd te nemen om de stad die nooit slaapt te bezoeken, stellen we je 10 plannen voor om de ervaring met al je zintuigen samen te persen ...

1. Jazz muziek. In de buurt van New York UniversityBlauwe notitie, 131 W 3rd St
Live jazz, meestal college-bands. http://www.bluenotejazz.com/newyork/

2. Pret. De jongens zullen er dol op zijn Halloween-avontuur, 104 4th Ave (onder Union Square). Ik ga altijd naar binnen en breng uren door.

3. boeken. De bibliotheek van Union Square is een andere van mijn favoriete plekken. Om uren naar boeken te kijken.

4. Chinatown van New YorkChina Town Het is een must om te bezoeken en er te eten in een van hun geweldige knoedelplekken.

5. Uitstekend Japans eten. Tussen 10th en 7th St en 1st en 2nd Avenue heb je er meerdere Japanse restaurants, allemaal erg goed. Een van mijn favoriete Japanse restaurants aan Morimoto (88 10th Ave) maar het is vrij duur.

6. Brooklyn Bridge die vanuit Manhatan binnenkomt. Je moet de metro nemen en naar de andere kant van de bruisende brug gaan en je een weg banen naar de brug die Manhatan binnenkomt (dit is een must, het beste uitzicht).

7. Uitzicht vanaf het Rockefeller-gebouw. Als je een wolkenkrabber gaat beklimmen, raad ik het Rockefeler Building beter aan dan het Empire State Building. De uitzichten vanaf de Rockefeler zijn beter omdat je het Empire en Central Park ziet. Dit is het waard. NY vanaf de hoogte zien is erg indrukwekkend. U zult het allemaal leuk vinden. Ik ga altijd naar boven als ik in New York ben.

8. Hoge lijn (oud treinspoor). Er is een nieuwe wandeling waar ik van hou, die wordt gedaan langs een oud treinspoor. The High Line (voorbij 10th av. Richting de rivier en tussen 16 min of meer en 29.

9. Kunst. Je kunt deFrik Collectie (een van mijn favorieten). Het is klein en erg leuk om te zien. Grote musea zijn soms een beetje "overweldigend", maar je moet ze natuurlijk wel eens zien.

10. Eet elke dag. Voor eet internationale gerechten tegen een goede prijs Zoals ik al zei, zijn de beste gebieden rond NYU (New York University) in Whashington Square. Er zijn veel opties, Thais, Indiaas, Italiaans, enz…. Langs Second Avenue vind je ook veel opties tussen 40 en 52 St min of meer.

Onderwerpen gerelateerd aan New York in 5 dagen:


Video: New York Jazz Lounge - Bar Jazz Classics (Juni- 2021).