Informatie

Wat voor soort vrouw moet je zijn om elke horoscoop te verleiden

Wat voor soort vrouw moet je zijn om elke horoscoop te verleiden

Dit bericht is een handleiding over hoe je die persoon kunt verleiden, die je leuk vindt en niet weet waar je hem moet binnenkomen, omdat niet elke horoscoop of man zich aangetrokken voelt tot hetzelfde type vrouw of dezelfde dingen.

Wat voor vrouw moet je zijn om Ram te verleiden?

Om een ​​Ram te verleiden, moet je een vrouw zijn sterk, maar vrouwelijk en elegant tegelijk.

Ze zullen nooit bij een mooie vrouw zijn, maar vulgair of dom. Ze willen alles van een vrouw en vrouwelijkheid, intelligentie, elegantie in elke stijl maken deel uit van het pakket.

Wat voor vrouw moet je zijn om Stier te verleiden?

Om een ​​Stier te verleiden, moet je een vrouw zijn delicaat, ontwikkeld, aanhankelijk, lief, vriendelijk en dat je hem aan zijn moeder doet denken. Het moet iemand zijn die een goede partner voor hun leven samen suggereert. Voor hen is daten met een meisje serieus en ze stellen zich haar voor zoals ze de vrouw van hun leven zal worden.

Wat voor vrouw moet je zijn om Tweelingen te verleiden?

Om een ​​Tweeling te verleiden, moet je een vrouw zijn Terrein, intellectueel, erg atletisch, je houdt van reizen, je weet hoe je moet improviseren en je moet heel actief en gelanceerd zijn, anders lukt het niet. Natuurlijk, sexy en aantrekkelijk, anders wordt u snel in de steek gelaten. Als je te huiselijk bent, onthoud dan, want het is de hele tijd op straat.

Wat voor vrouw moet je zijn om kanker te verleiden?

Om een ​​Kreeft te verleiden, moet je een vrouw zijn elegant, intelligent, aanhankelijk, met moederinstinct, beschermend en verantwoordelijk. Hij vindt het leuk dat je werkt en bekwaam bent. Hij zal waarderen dat je een huisgenoot bent en dat je hem niet de hele tijd zonder rijm of reden de deur uit laat gaan. Je moet geduldig en tolerant, diplomatiek en gewillig zijn.

Wat voor vrouw moet je zijn om Leo te verleiden?

Om een ​​Leeuw te verleiden moet je een vrouw zijn sterk, verleidelijk, intelligent, elegant, all-terrain, dat je weet hoe je moet improviseren, dat je graag reist en weekenduitstapjes maakt en dat je intelligenter bent dan hij. Het is iets dat hem amuseert. Vergeet vulgariteit, want het waardeert te weten hoe je moet zijn en je moet kleden in alle omgevingen. Ze draagt ​​mooi ondergoed, want ze vindt het heerlijk.

Wat voor soort vrouw moet je zijn om Maagd te verleiden?

Om een ​​Maagd te verleiden moet je een vrouw zijn netjes, schoon, je kunt je kleden zoals je wilt, maar altijd vlekkeloos. Je moet graag gaan kamperen en dagelijks sporten of sporten. Bij hem is alles van tevoren gepland, dus als je wilt dat hij improviseert en je graag op vakantie gaat, kijk dan beter ergens anders. Intelligentie vooral.

Wat voor vrouw moet je zijn om Weegschaal te verleiden?

Om een ​​Weegschaal te verleiden moet je een vrouw zijn verfijnd, werelds, elegant, een beetje frivool, met veel klasse. Je moet weten hoe je je aan elke omgeving kunt aanpassen, want je zult elke dag de deur uit moeten. Probeer hem niet naar de sportschool of naar het veld te slepen om ergens te zitten. Hij is een gecultiveerde stedeling en een liefhebber van kunst, lekker eten en feesten.

Wat voor vrouw moet je zijn om een ​​schorpioen te verleiden?

Om een ​​Schorpioen te verleiden, moet je een vrouw zijn 100% atletisch en seksueel actief. Hij zal jou kiezen in zijn sportschool, omdat hij elke dag gaat en vindt dat een vrouw die niet voor haar lichaam en haar gezondheid zorgt, het niet waard is om aan zijn zijde te staan. Je moet spiritueel zijn, want het houdt van het esoterische, metafysische en spirituele. Vergeet niet altijd heerlijk ondergoed te dragen, want ze vindt het heerlijk.

Wat voor vrouw moet je zijn om Boogschutter te verleiden?

Om een ​​Boogschutter te verleiden, moet je een vrouw zijn intellectueel en onvermoeibaar. Het brengt je in een mum van tijd van het diepste literaire, metafysische of spirituele gesprek naar de Sahara-woestijn. Hij houdt van reizen, uitjes en uitgaan, kamperen en het strand. Als je een huisgenoot bent en niet weet hoe je moet improviseren, probeer het dan niet eens. Je zal falen.

Wat voor vrouw moet je zijn om Steenbok te verleiden?

Om een ​​Steenbok te verleiden, moet je een vrouw zijn serieus, professioneel en klassiek. Altijd up-to-date over zaken, bankieren, politiek ... Iemand met wie hij professioneel kan pronken. Die kleedt zich goed in alle omgevingen, maar altijd klassiek en conventioneel. EEN vrouw die tradities en normen waardeert en streng is in haar gedrag en schaal van waarden. Als je eigenwijs en gek bent, onthoud dat dan, want je zult hem niet aantrekken

Wat voor vrouw moet je zijn om Waterman te verleiden?

Om een ​​Waterman te verleiden moet je een vrouw zijn aardig, intelligent en open voor alles. Je moet hem overwinnen door middel van gesprekken, met je ideeën open voor de wereld en nieuwe technologieën. Als je te traditioneel en gesloten bent, zul je hem niet aantrekken. Hij hecht niet al te veel belang aan esthetiek, omdat hij intelligentie, intellectuele uitwisseling waardeert en dat je hem kunt volgen in zijn ideeën.

Wat voor vrouw moet je zijn om Vissen te verleiden?

Om een ​​Vissen te verleiden moet je een vrouw zijn sexy en sensueel. Hij voelt zich erg aangetrokken tot aantrekkelijke vrouwen, ondeugend en met veel fantasie. Als je zo bent, kom je bij hem, maar dan zul je hem moeten volgen in zijn fantasieën en erotische spelletjes, die hij zo leuk vindt. Je wilt je niet vervelen en altijd hetzelfde doen. Hij zal het waarderen dat je van reizen, eten en gekke dingen houdt. Dus maak je klaar om in een achtbaan te leven.

Tarot van liefde

1 consult € 10, -

Gerelateerd lezen:

  • Seksuele compatibiliteit tussen horoscopen
  • Welke horoscoop is het meest jaloers?
  • Wat is de meest romantische horoscoop?


Video: Zelfverzekerder Worden: In 5 Tips Naar Zelfverzekerdheid (Mei 2021).