Informatie

Chinese horoscoop 2020 - Jaar van de Yin-houtgeit

Chinese horoscoop 2020 - Jaar van de Yin-houtgeit


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op 19 februari begint 2020 het jaar van de Yin Wood Goat en het zal eindigen op 7 februari 2020. De Geit met zijn Hout-energie spreekt tot ons over duur, gemeenschap, van de natuur. De Geit is de moeder van de natuur, wat betekent dat het een gunstig jaar wordt voor de wereld, de natuur en de mensen. Orde en natuur zullen zegevieren om onze planeet te beschermen tegen de verwoestingen van de industrie en vervuiling. We moeten ons verenigen en vechten om de natuur te behouden en in harmonie te leven, zodat de orde in de wereld wordt hersteld. Overleven zal een prioriteit zijn.

De geit streeft naar een altruïstische, verfijnde, praktische maar gewaagde, creatieve, fantasierijke wereld. Zijn imago is lief en vrolijk. Ik ken ook de relatie met aarde-energie.

EN uw hout energie zal proberen de emoties te beheersen, om niet te worden beïnvloed. Het is de lever die lijdt en die wordt ziek als we ons jaloers, jaloers of slecht voelen. Het moet worden vermeden.

Dit klimaat zal harmonie bevorderen huis, sociaal leven, vrienden, vooruitgang in relaties. Ze zullen willen delen met hun dierbaren en vrienden en een leuke tijd hebben. Voor koppels wordt het een jaar van harmonie, bruiloften, verzoeningen ... De herstructurering van gezinnen zal nodig zijn vanwege de manier van leven die we leiden. Er zal een hausse zijn in internationale adopties.

Een gevaar zal het zijn binnenlandse ongevallenWees voorzichtig, want het zal een jaar worden waarin ze vatbaar zijn.

Het idee om beter te leven en een kwaliteit van het levenAlle voedingsbedrijven, biologische landbouw, zullen een hoge vlucht nemen. De meeste mensen zullen hun best doen om hun kwaliteit van leven te verbeteren en hun levensstijl te veranderen: gezond leven, meer bewegen, evenwichtige en gezonde voeding en een draai naar spiritualiteit. Er zijn steeds meer mensen die yoga, taichi, meditatie doen ... Het zal een noodzaak zijn om balans en rust te vinden. We gaan allemaal op zoek naar geluk.

Persoonlijk We moeten onze vijf zintuigen gebruiken in alles wat er om ons heen gebeurt, zodat er niets aan ons ontsnapt, want fouten zullen duur zijn.

De Geit is van nature artistiek, dus alles wat ermee te maken heeft artistieke wereld zal zeer actief zijn en kunstenaars zeer geïnspireerd en creatief. Veel productie en het zal veel geld opleveren. Er zullen nieuwe trends en stijlen verschijnen. Kunstenaars gaan innoveren en hun werk wordt transcendent.

Dit jaar zal kalm en verzoenend zijn, er zullen geen oorlogen zijn en de oorlogen die zijn begonnen, zullen eindigen. Politici zullen er alles aan doen om handel te activeren en financiële problemen op te lossen. Fabrikanten en ondernemers zullen hetzelfde doen om productie en verkoop te activeren. Het gaat erom economieën te activeren en ervoor te zorgen dat alles positief verloopt.

Ook zij onderzoekers ze gaan verder in hun onderzoekingen en ontdekkingen. Atleten zullen hun best willen doen, 100% willen zijn en hun cijfers willen halen.

Hij Petroleum en de energiecrisis zal de putten blijven leegmaken om zichzelf te voorzien en op zoek gaan naar nieuwe putten om de beschaafde landen te bevoorraden.

In politiek Het zal essentieel zijn om te weten hoe we onze leiders moeten kiezen, zodat ze menselijk zijn en een toekomstvisie hebben, omdat er steeds minder middelen in de wereld zullen zijn en meer interculturele uitwisseling. Het zal steeds moeilijker worden om het evenwicht op de planeet te bewaren.

De energie van Yin Wood zal ons winden brengen. Het wordt een jaar van tsunami's, aardbevingen, epidemieën ... Mensen en de situatie zullen het optreden van ziekten, depressies, tumoren, virussen, epthische problemen, diabetes, pancreas, huid ... bevorderen ...

Er zullen nieuwe denkers en nieuwe ideeën ontstaan. Mensen zullen onrustig en onbewust zijn, hun geest van overleving zal hen aan het denken zetten en voor alles oplossingen zoeken.Zie ook de elementen van elk van de borden:

 • Rat: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Os of Buffalo: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Tijger: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Haas of kat of konijn: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Slang: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Draak: Metaal, water, vuur, gemaakt, aarde.
 • Paard: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Geit of schaap: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Aap: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Haan: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Hond: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Varken of wild zwijn: Metaal, water, vuur, hout, aarde.

Zie: The Ascendants in the Chinese Horoscope


Video: Schorpioen jaarlegging 2020 oplopend vermeerdering van GELUK (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Darrock

  Naar mijn mening heeft hij het mis. Ik ben er zeker van. Schrijf me in PM.

 2. Toktilar

  Natuurlijk is het vanzelfsprekend.

 3. Ailill

  Het spijt me, maar naar mijn mening hadden ze het mis. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, spreek.

 4. Billie

  Ik vond alles leuk, alleen als ze meer geld zouden geven voor de lezing of een wedstrijd zouden houden, zou het geweldig zijn.

 5. Parisch

  Echt.Schrijf een bericht