Algemeen

Reizen voor vrouwen

Reizen voor vrouwen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Enkele reisideeën voor vrouwen alleen of in een groep verstrekt door de krant The Herald Sun.

 • Maak contact met een godin: Een bestemming bezoeken tijdens een festival kan een inspirerende ervaring zijn. Het festival presenteert de roze stad Jaipur met zijn beste kleuren, straatparades en veel dansen en zingen. (Zie: Reizen naar India).
 • Leer zeilen: Het goede aan zeilen is dat leeftijd en fysieke kracht geen belemmering vormen om van de activiteit te genieten, hoewel het zeker een geest van avontuur vereist. Zeilen zorgt voor kameraadschap en is een leuke manier om enkele van 's werelds meest exotische bestemmingen te zien, zoals de Whitsundays, de Bahama's, de Griekse eilanden en de Middellandse Zee. (Zie: Jachthavens in Spanje).
 • Snowboard: Ga naar de Franse Alpen om af te dalen vanaf de toppen. Rudegirls LITE Snowboard Week (25 maart - 1 april) is een vakantie alleen voor vrouwen in Chalet Joseph in Morzine. Het biedt de lessen gegeven door de instructeur Angel, winnaar van de Half Tube in de damescategorie en het WK in Frankrijk in de jaren 80, voor iedereen, van de meest beginner tot de meest ervaren. (Zie: Snowboard in Spanje, Ski in Europa en Ski in Spanje). Andere leuke activiteiten voor de meisjes zijn onder meer yogalessen, 's avonds maanverlichte sledetochten en de hele nacht dansen in de uitgaansgelegenheden van Morzine.
 • Om een ​​museum te bezoeken.Washington DC is moeilijk te verslaan in termen van het aantal hoogwaardige musea in de stad. De Amerikaanse hoofdstad heeft een museum voor elk onderwerp, inclusief vrouwenmusea zoals het National Museum of Women in the Arts, het enige museum ter wereld dat zich toelegt op aan vrouwelijke kunstenaars. Het National Museum of American History herbergt de First Ladies Exhibition, met een selectie van jurken, porselein uit het Witte Huis en andere persoonlijke voorwerpen (van Michelle Obama tot Martha Washington). (Zie: Reizen naar de Verenigde Staten).

 • Ga vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Deel uitmaken van een gemeenschapsproject is een manier om een ​​verschil te maken in het leven van iemand anders terwijl je je goed voelt bij het verkennen van een andere regio. Biedt de mogelijkheid om minder bedeelde vrouwen en kinderen te helpen terwijl we ons onderdompelen in de cultuur van een exotische bestemming. Van vrijwilligerswerk in een weeshuis voor meisjes in Nicaragua tot het onderwijzen van talen in Argentinië, er zijn genoeg plaatsen in Afrika, Azië en Amerika. in het zuiden waar hulp nodig is. (Zie: EVS Europees vrijwilligerswerk)
 • Reizen naar Bali: Bali is een bestemming die sterke emoties oproept. Degenen die ervan houden, zeggen dat het een plek is met spirituele vibes. Jezelf verwennen staat ook op de agenda, met luxe hotels en villa's die gezichtsbehandelingen, kooklessen en yoga aanbieden. (Zie: de beste strandresorts op Bali)
 • Geniet van luxe in Londen Londen bezoeken tijdens de Olympische Spelen van 2012? Met zijn warme roze kleurenschema en retro glamour is slapen in de Schiaparelli Suite in het May Fair Hotel een voortreffelijk genot voor elke vrouw. Het is ook het officiële hotel voor London Fashion Week. (Zie: Reizen naar Londen).
 • Uitje voor meisjes. Aangezien de meesten van ons een druk leven hebben, kan het lastig zijn om tijd te vinden om plezier te hebben met vrienden. Dus waarom zou u niet de broodnodige tijd nemen en een uitje alleen voor dames boeken? Als je een cultureel tintje wilt, kun je een bezoek brengen aan New Orleans, Louisiana, met een groot aantal straatmuzikanten, kleurrijke markten en Creoolse cultuur.Een goed moment om met de meisjes te bezoeken is tijdens de FestiGals (vanaf de 22 tot 24 juni), een festival gericht op empowerment van vrouwen. De kalender staat vol met netwerkevenementen, rondleidingen en leuke activiteiten zoals kooklessen, modeshows en spa-bezoeken.

 • Vier het einde van de wereld. De Maya's hadden waarschijnlijk geen Hollywood-rampenfilm in gedachten toen ze in 3114 v.Chr. De Long Count-kalender uitvonden. En ze wisten zeker niet dat hun kalender de trigger zou zijn voor Mexico om dit jaar de modieuze toeristenplaats te worden. De vieringen zijn al begonnen en reizigers komen samen om archeologische vindplaatsen te zien en het begin van een nieuw tijdperk in het hart van het Maya-rijk te vieren. (Zie reizen naar Mexico).

Bron: Herald Sun.

Gerelateerd aan reizen voor vrouwen:

 • Tips voor alleenreizende vrouwen


Video: 4 maanden alleen op reis: Charlotte vertelt. Sanny zoekt Geluk (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Letitia

  Het baart mij ook zorgen over deze kwestie. Geven Waar kan ik hierover lezen?

 2. Mac Alasdair

  je kunt hinniken!)))

 3. Pearce

  Je hebt helemaal gelijk. Er zit iets in en het is een goed idee. Ik ben klaar om je te steunen.

 4. Mikael

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Voer in dat we bespreken. Schrijf me in PM.

 5. Burhford

  I agree, this thought will come in handySchrijf een bericht