Informatie

Haan 2020

Haan 2020

Het jaar van de Yin Wood Goat, begint op 19 februari. Voor de Gallo wordt het een ander jaar. Ze zullen de absolute controle, die ze gewoonlijk hebben over hun leven en hun dingen, een beetje moeten vergeten, om te luisteren naar wat ze te zeggen hebben, wat het leven hen te brengen heeft en om daarvan te kunnen profiteren. Op deze manier kunnen ze profiteren van een betere kwaliteit van leven, geboden door hun sociale positie en levensstijl.

Bij baan ze zullen het heel goed doen. Als ze weten hoe ze kunnen profiteren van de positieve veranderingen die ze het afgelopen jaar hebben meegemaakt, zullen ze zich goed positioneren in hun nieuwe job ... Ze zullen zich vestigen in hun nieuwe bedrijf. Focus op een project en ontwikkel het ten volle. Ze krijgen de maximale prestatie en succes.

De meeste Gallo zullen hun werk goed doen en zullen niet willen veranderen, omdat ze zullen zien dat ze een toekomstprojectie hebben. Maar degenen die geen baan hebben en Ze zoeken naarZe zullen uiteindelijk een goede kans vinden, die interessanter zal blijken te zijn dan het op het eerste gezicht lijkt. Het belangrijkste is dat ze weten wat ze willen, analyseren wat voor soort werk hen interesseert, verhuizen, zoeken, onderzoeken en uiteindelijk vinden. Ze hebben klasse, ze kunnen praten en ze vinden elkaar leuk. Ze zullen geen problemen hebben. De beste tijd om te vinden: maart, mei, juli, september.

Maatschappelijk ze gaan een uitzonderlijk jaar tegemoet. Ze gaan veel aan het sociale leven doen en ze gaan hun relaties uitbreiden. Zijn persoonlijkheid en kwaliteiten spreken iedereen aan en ze zullen op allerlei evenementen worden uitgenodigd. Ze zullen veel nieuwe mensen kunnen ontmoeten.

In liefde ze zullen fantastisch zijn. Met de hoeveelheid nieuwe vrienden die ze gaan maken, zullen singles de kans krijgen om verliefd te worden of in ieder geval veel uit te gaan met mensen van het andere geslacht en ze zullen zeer romantische momenten beleven.

De Gallo's gaan een uitzonderlijk jaar beleven in relatie tot hun hobby's. De Geit zal ze aanmoedigen om voor ze te zorgen, iets waar ze jaren geleden geen tijd voor konden vinden. Ze zullen genieten van al deze onderwerpen die ze zo leuk vinden. Ze zullen zelfs verborgen talenten ontdekken waarvan ze zich niet bewust waren en die hen zullen boeien.

Economisch ze zullen een goede financiële voorziening moeten treffen, want dit wordt een jaar met veel uitgaven en ze zullen alles gepland moeten hebben. Tussen hun hobby's, activiteiten en uitstapjes die ze gaan maken ... Wees voorzichtig, want ze kunnen in belangrijke uitgaven komen!

In uw huis ze zullen de behoefte voelen om alles te reorganiseren en sommige gewoonten te veranderen. Het belangrijkste is om te praten en akkoord te gaan, om bij te praten over de relaties, activiteiten en veranderingen die u besluit aan te brengen. Het belangrijkste is om te zien wat er moet gebeuren en om georganiseerd te worden.

Over het algemeen het jaar van de Yin Wood Goat Het zal een lonend jaar zijn als je gebruik maakt van de tijd, je concentreert op wat echt belangrijk is en dienovereenkomstig handelt, dan zul je veel kunnen doen en tevreden zijn. Ze zullen genieten van hun hobby's en ze zullen veel voldoening en ontspanning brengen. Ze zullen veel aan het sociale leven doen en hun vriendenkring uitbreiden.


Met betrekking op Gallo:

  • Haan Element: Metaal (zie Rooster Elements)
  • Equivalent sterrenbeeld: Maagd
  • Compatibel met de haan: Os of Buffel en Slang

Voorspellingen 2020 of Jaar van de Yin Wood Goat, voor de haan en zijn elementen:

  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Metal Rooster
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Water Rooster
  • Voorspellingen voor het jaar van de bosgeit Yin, voor, Wood Rooster
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Fire Rooster
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Earth Rooster

Zie ook: The Rooster and the Ascendants


Video: Haan Haige aa FULL VIDEO KARAN AUJLA ft. Gurlez Akhtar I Rupan Bal I Avvy Sra I Latest Song 2020 (Juni- 2021).