Algemeen

Hoe je een kast goed kunt gebruiken

Hoe je een kast goed kunt gebruiken

Zelfs in goed gebruikte huizen of grote huizen komt er een tijd dat er geen kasten meer kunnen worden geïnstalleerd. Momenteel worden veel ruimtebesparende elementen op de markt gebracht die het gebruik van de meest ontoegankelijke delen van het huis vergemakkelijken.

Installatie van opslagsystemen in kastruimten

In de keuken, de meest bruikbare ideeën gaan door een draaitafel om de capaciteit van hoekmeubels te vergroten, zoals met draadmanden in alle soorten en maten die in uittrekelementen of op de achterkant van deuren passen. Bij slaapkamer, de draadmanden zijn even veelzijdig als organisatoren Ideaal voor de ruimte, ze laten je ook zien wat ze bevatten en kleding is meestal luchtiger dan in gesloten kasten.

Andere zeer nuttige ideeën zijn de bars op halve hoogte en de elementen of lades die profiteren van de ruimte onder het bed. Om de ruimte van het huis te controleren en beter te verdelen, moet u de nodige tijd nemen en alle gadgets van dit type kennen die op de markt zijn. Een goed begin kan zijn om door doe-het-zelfzaken en wooninrichtingen te bladeren.

Draaitafel installatie

 1. Beslis het positie familielid van dienbladen, aangezien deze positie afhangt van de objecten die erin worden opgeslagen.
 2. Plaats de mot scharnier op het frame van de kast en markeer de positie van de schroeven. Ga dan verder met boren.
 3. Schroef de mot aan het frame en ga verder met de rest van de Popcorn totdat ze allemaal zijn opgelost.
 4. Plaats de dienblad binnenkant in de vleugelmoer, zorg ervoor dat het rooster kant op de bovenste flens van de mot.
 5. Plaats de vleugelmoeras en raken voorzichtig met een hamer.
 6. Installeer een mot bij de deur, trek de lade uit wanneer deur opent, draai de bak totdat deze de deur raakt, plaats de vleugelmoer op de deur met de haak op de bak en markeer de positie van de schroeven.
 7. Verwijder de mot, boor en schroef de mot met het blad onder de haak. Zo heb je een draaiplateau in een van de keukenkastjes geplaatst.

Vaste barinstallatie in een kast

 1. Meet en markeer de positie van de beugels aan elke kant van de kast, omdat ze moeten zijn gecentreerd en op dezelfde afstand vanaf de bovenkant van de kast.
 2. Markeer de positie van de schroeven, boor de gaten en schroef de nodige steunen vast.
 3. Meet de binnenkant van een van de beugels naar de binnenkant van de ander. Snijd een stuk staaf op de gewenste lengte met een ijzerzaag.
 4. Plaats het uiteinde van de balk in een van de steunen en plaats het tweede uiteinde in de tegenoverliggende steun.

Installeer een draaibare hanger

Je moet je er gewoon heel goed van bewust zijn dat de hanger uit de kast zwenkt. Wetende dat, markeer de positie van de schroeven, boor de gaten en schroef de hanger aan de zijkant van de kast. Er zijn hangers van hetzelfde type, specifiek voor stropdassen of zakdoeken.

Als je vragen hebt, stel ze dan aan mij en ik zal zo snel mogelijk reageren.


Video: DIY: tuinkast van steigerhout - Eigen Huis u0026 Tuin (Juni- 2021).