Algemeen

Beste nanotechnologieproducten van 2004

Beste nanotechnologieproducten van 2004


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het tijdschrift Forbes heeft zojuist een lijst gepubliceerd van wat het beschouwt als de 10 beste producten gemaakt met nanotechnologie en op de markt gebracht in 2004. De beste nanoproducten volgens de mening van de experts van Forbes en Lux Research zijn de volgende:

 1. Broeinesten (voetwarmer). Ze zijn slechts 2,5 mm dik en kosten $ 19,99 voor één paar.
 2. Wasbare matras. Een product van Simmons Bedding Company is een meerlaagse matras. Door de toegepaste nanotechnologie kunnen zweet en vocht worden vastgehouden in een laag van de matras die vervolgens kan worden afritsbaar en gewassen zoals elk wasbaar kledingstuk.
 3. Golfballen. We noemden dit NanoDynamics-product al in onze blog over technologische vooruitgang, golfballen die in staat zijn om de bochten en bewegingen waaraan de ballen tijdens een wedstrijd kunnen worden blootgesteld drastisch te verminderen.
 4. Gepersonaliseerde schoonheidsproducten. Met behulp van nanotechnologie biedt Bionova huidverzorgingsproducten op maat aan op basis van leeftijd, beroep, levensstijl, enz. van uw klanten.
 5. Verbanden voor brandwonden. Nucryst Pharmaceuticals gebruikt zilveren nanodeeltjes om speciale verbanden te maken voor grote brandwonden en chronische wonden. Zilver doodt bacteriën, dus het opnemen van dit metaal in verband is een doorbraak die mogelijk wordt gemaakt door nanotechnologie.
 6. Ontsmettingsmiddelen. Voor militair gebruik in vliegtuigen, schepen, onderzeeërs enz. Reinigt en desinfecteert dit EnviroSystems-product, gemaakt met nanobolletjes, zonder schadelijke effecten op de gebruikers.
 7. Mindor. Dit BASF-product maakt gebruik van nanodeeltjes om de hydrofobiciteit van materialen die in de bouwsector worden gebruikt te verbeteren. Door deze techniek worden gebouwen schoner en droger gehouden.
 8. Helderheid verdediger. Een voorruitproduct dat regen, sneeuw, ijs, insecten etc. kan afstoten. die de helderheid van het zicht tijdens een regenachtige nacht tot 35% verbetert. Het product is vervaardigd met een laag nanofilm
 9. Zalf voor spierpijn. Flex-kracht, deze zalf gebruikt nano-liposomen om pijn te verzachten. Veel atleten gebruiken het al.
 10. Tandheelkundige lijm. Deze kleefstof is ontwikkeld met nanodeeltjes en biedt meer garanties dan de kleefstoffen die momenteel door tandartsen worden gebruikt.


Video: Anti-Viral Nano Coatings I Current affairs I Abhisheks Take (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Juliano

  Gefeliciteerd, het is gewoon een geweldig idee

 2. Manton

  Ik ben al heel lang op zoek naar zo'n antwoord

 3. Lutz

  Hallo voorbijganger-door !!!!

 4. Nihal

  Ja, het is het begrijpelijke antwoord

 5. Haethowine

  Het spijt me dat ik u stoor, maar ik stel voor om de andere kant op te gaan.

 6. Mazutilar

  Excuseer, het is verwijderdSchrijf een bericht