Algemeen

Waarom de intelligentie van sommige mensen beter "veroudert" dan die van anderen

Waarom de intelligentie van sommige mensen beter


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Houd een goede hersengezondheid op oudere leeftijd het is de sleutel tot goed ouder worden. Dit omvat het vermogen om alledaagse taken uit te voeren en onafhankelijk te blijven.

Wat maakt een 65-jarige "clueless" dan een andere ouder dan 90? Velen van ons kennen deze voorbeelden of staan ​​er dicht bij en we vragen ons af waar deze verschillen aan te wijten zijn.

Weet je wat factoren zijn doorslaggevend als het gaat om het verkrijgen van een gezonde mentale veroudering het is iets dat ons allemaal zorgen baart.

Foto door John Michael Thomson op Unsplash

Een team van Schotse onderzoekers heeft ontdekt dat het een mengsel is vangenetische factoren en van factoren milieu degenen die verantwoordelijk zijn voor de manier waarop handhaaft het intelligentieniveau door het leven.

Genetische en omgevingsfactoren die verantwoordelijk zijn voor verandering in intelligentie gedurende het hele leven

Genoombrede gegevens van 1.940 niet-verwante personen van wie de intelligentie werd gemeten in de zuigelingentijd (leeftijd 11 jaar) en opnieuw op hoge leeftijd (65 jaar, 70 of 79 jaar) werden gebruikt voor het onderzoek. De studie, die in het tijdschrift verschijnt Natuur, het is de enige waarin intelligentie gedurende een lange periode bij dezelfde groep mensen is gemeten.

Ze berekenden de genetische bijdrage aan verschillen in intelligentie in de kindertijd en op hoge leeftijd, en de verandering tussen die tijden, bij verschillende mensen. De resultaten laten dat zien intelligentie- het lijkt erop erg beïnvloed door genetische samenstelling, maar ook door omgevingsfactoren.


Video: Wat zijn de anti-aging tips van binnenuit en van buitenaf? (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mazuzil

  Cool diz))

 2. Chilton

  Goed gedaan, je werd bezocht door gewoon een uitstekend idee

 3. Damani

  Cool diz))

 4. Triton

  Er zijn nog een paar nadelen

 5. Hovan

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik nodig je uit om mee te praten. Schrijf in PM, we zullen communiceren.Schrijf een bericht