Informatie

Giorgio Restaurant

Giorgio Restaurant

Curiosorestaurant Italiaans, wiens inspanningen ten gunste van de kwaliteit van een conventionele keuken zijn resultaat opleveren. Bij Giorgio, zodra je binnenkomt, proef je de geur van zijn goede pizza's en de Italiaanse keuken in het algemeen in een omgeving waar zijn schilderijen niet onopgemerkt blijven. Het is niet zomaar een Italiaan, het is het product van de meer dan 36 jaar onzorgvuldigheid die de eigenaar, Giorgio, heeft toegewijd aan het leiden van dit unieke project.

Een punt om rekening mee te houden is de filosofie van het restaurant om voor zijn bevoorradingsbronnen te zorgen met kwaliteitsgrondstoffen.Natuurlijk maken ze hun eigen verse pasta, ze hebben een boot die aan de kust in de buurt werkt voor vis en ze leveren zichzelf van groenten en fruit direct uit de tuin in de omgeving. Om nog maar te zwijgen van de uitstekende eigen broden die ze hebben.

Enkele aanbevelingen uit het menu. Conspec rucola-salade, Parmezaanse salade, Trio van pizza's, Spaghetti met pesto. De pizza's zijn erg dun en heerlijk.

Laat ruimte over voor desserts, bittere chocoladetaart, Tiramisu…. Het heeft verschillende degustatiemenu's die Giorgio elke avond verandert.

U zult genieten van een eenvoudige Boheemse sfeer maar vol met kunstwerken als een tentoonstelling in de hoeken en muren.

Ondanks de overheersing van de Italiaanse keuken, is cava erg aanwezig in het restaurant en kan je uitstekende Catalaanse cava's proeven in een restaurantbar.

Google Maps-adres en telefoonnummer
C / Angel Guimerá 4/43820 Calafell / Tarragona)
Tel.977691159

Menu / aanbevolen gerechten

Conspec rucola-salade, Parmezaanse salade, Trio van pizza's, Spaghetti met pesto. De pizza's.

Andere interessante gegevens: Gesloten van maandag tot en met donderdag behalve in juli en augustus
Giorgio Restaurantbeoordeling in de gastronomiegidsen: Euroresidenten: 8.50
Michelin-gids Gastronomische gids Campsa Gids
- sterren8- Zonnen


Video: San Giorgio Restaurant Malia Crete - Greek night: Fragkosyriani. Hasapiko dance (Mei 2021).