Oefening

4 oefeningen om de kont te versterken en cellulitis te elimineren

4 oefeningen om de kont te versterken en cellulitis te elimineren

Eenvoudige oefeningen die u thuis kunt doen om cellulitis te verminderen en uw billen te versterken.

Lichaamsbeweging en voeding zijn essentieel als u van sinaasappelschil af wilt, als u uw doel wilt bereiken, moet u een oefeningsroutine opstellen om dit te bereiken.

Circuit van 4 oefeningen ideaal om de vezels van de spieren van de kont en elimineren cellulitis.

Oefening 1: Back Kick

Begin in een uitvalpositie, met de rechterknie gebogen en het linkerbeen naar achteren gestrekt (knie en tenen raken de grond), zoals op de foto. Plaats uw handpalmen op de grond in uw rechterknie en uw armen gestrekt.

Met het been gebogen (rechts), achterover leunen, met de tenen naar rechts gericht en de voet boven het hoofd heffen. Keer terug naar de startpositie om een ​​herhaling te voltooien. Om de oefening te voltooien, doet u 3 sets van 10 herhalingen op elk been.

Oefening 2: Butt lift

Ga op je buik liggen met je benen gebogen en je knieën iets meer dan heupbreedte uit elkaar, met je enkels tegen elkaar. Til uw borst van de grond en laat uw voorste gewicht op uw onderarmen rusten.

Knijp in je bilspieren om je benen van de grond te tillen, en laat ze vervolgens langzaam weer zakken naar de beginpositie. Om de oefening te voltooien, doen we 3 sets van 10 herhalingen.

Oefening 3: kriskras door elkaar

Ga op de grond zitten met de zolen van je voeten plat op de grond voor je en je handpalmen plat op de grond achter je (armen gestrekt en vingers naar voren gericht). Druk met je handen en voeten op de grond, til je heupen van de grond en kruis je rechterbeen over je linkerbeen.

Strek uw rechterbeen en laat het langzaam naar buiten zakken, zodat de buitenkant van uw voet op de grond rust. Pauzeer 1-2 seconden in deze positie en til je rechterbeen weer op om weer over je linkerbeen te kruisen en een herhaling te voltooien. Om de oefening te voltooien, doen we 3 sets van 10 herhalingen met elk been.

Oefening 4: Butt Push

Ga, net als bij de vorige oefening, op de grond zitten met de voetzolen plat op de grond ervoor en de handpalmen op de grond erachter (armen gestrekt en vingers naar voren gericht). Druk met uw handen en voeten op de grond en til uw linkerbeen op (terwijl u de knie en voet gebogen houdt).

Strek je rechterbeen naar voren, buig je armen en laat je achterste zakken totdat het "bijna" de grond raakt. Pauzeer 1 of 2 seconden en keer terug naar de beginpositie om een ​​herhaling te voltooien. Om de oefening te voltooien, doen we 3 sets van 10 herhalingen met elk been.

Gerelateerde Links:

  • Cellulitis: oorzaken en behandeling
  • Remedies tegen cellulitis
  • 12 oefeningen om een ​​perfecte kont te krijgen
  • 4 ongelooflijk effectieve fysieke oefeningen met onmiddellijke effecten
  • Tips om af te vallen


Video: De Ultieme Workout om Cellulite te Verminderen Benen Oefening (Mei 2021).