Zwangerschap

Hoe een meisje te verwekken

Hoe een meisje te verwekken

Probeert u een meisje te verwekken? Bekijk deze populaire theorieën en overtuigingen over hoe beïnvloeden de kansen om een ​​kind te krijgen of een meisje.

Tip 1: Chinese kalender

Vermoedelijk dateert zijn oorsprong 700 jaar geleden terug naar China, en is gebaseerd op het kunnen bepalen van het geslacht van de baby door de moeders leeftijd en de maand waarin de baby wordt verwekt.

Tip 2: een specifiek dieet

EEN een paar weken ervoor na de conceptie kan het uw kansen op een meisje vergroten.

De sleutel tot het verwekken van een meisje is het eten van sterk zuur voedsel zoals grapefruits, sinaasappels of citroenen, aangezien een zure omgeving het sperma lijkt te elimineren waaruit jongens zullen voortkomen, terwijl ze de voorkeur geven aan het sperma dat ertoe leidt dat een meisje meer kansen heeft om het ei te bevruchten.

De basis van deze theorie is dat de verandering in voeding verandert de pH-balans in het lichaam, waarvan sommigen geloven dat het helpt bij het bepalen van het geslacht van de baby.

Tip 3: Bepaalde seksuele posities

Volgens de voorstanders van deze theorie, weinig penetratie tijdens geslachtsgemeenschap gunsten conceptie van een meisje.

Deze theorie is gebaseerd op het feit dat De vagina van de vrouw is zuurder naarmate de ingang dichterbij komtDit zou er dus voor zorgen dat het sperma dat aanleiding kan geven tot de conceptie van een meisje, meer kansen heeft om de eicel te bereiken en te bevruchten.

Tip 4: Tijd van conceptie

Je hebt meer kans om een ​​meisje te verwekken als je elke dag seks hebt 2 en 4 dagen voor de eisprongwordt geslachtsgemeenschap 1 of 2 dagen vóór de eisprong en een paar dagen na de eisprong vermeden.

Deze theorie is gebaseerd op het feit dat sperma X, dat wil zeggen, degenen die bij het bevruchten van een eicel een meisje zullen opleveren, zijn dat wel langzamer maar resistenter. Dat wil zeggen, ze zijn in staat om langer in het vrouwelijke voortplantingsstelsel te overleven dan Y-sperma, waaruit een kind voortkomt.

Tip 5: Temperatuur

Deze theorie stelt dat sperma dat 'meisjes produceert' beter bestand is tegen hoge temperaturen. Ze raden de man aan om vóór de geslachtsgemeenschap een warm bad te nemen.

Tip 6: kom niet klaar

Als een vrouw een orgasme komt er een stof vrij die het medium alkaliseert, dus het begunstigt de conceptie van een kind. Als u een meisje wilt verwekken, mag de vrouw geen orgasme bereiken tijdens geslachtsgemeenschap.

Feit of fictie Heeft u een van deze theorieën geprobeerd en werkten ze voor u? Vertel ons uw ervaring


Gerelateerd lezen:


Video: ZWANGER! - Meisjejongetje?! Hoe gaat het nu echt met mij? (Mei 2021).