Informatie

Chinese horoscoop 2020: Os of Aardebuffel

Chinese horoscoop 2020: Os of Aardebuffel

De Earth Ox zal een van de belangrijkste jaren van zijn leven leiden, dankzij de invloed van de Earth Dog. Uitdagingen, problemen en obstakels zullen aan u worden voorgelegd, waardoor u zich in plaats van ineengedoken sterk te voelen en zonder problemen het hoofd kunt bieden.Het jaar van de Earth Dog Yang begint op 16 februari 2020 en eindigt op 4 februari 2020.

2018 Year of the Earth Dog Yang voor Earth Ox of Buffalo

Persoonlijke evolutie

Persoonlijkzullen de Aardse Os of Buffel begrijpen dat het aangeboren gemak om zichzelf op te dringen aan anderen door louter zijn aanwezigheid van grote hulp zal zijn. Je zult elkaar meer dan eens per jaar moeten ontmoeten om gerespecteerd te worden. Dit wordt een van de belangrijkste jaren van je leven.

Liefde

In de liefdeskwestie zul je veel gaan beter dan andere jarens. Als je alleen bent, denk ik niet dat het lang zal duren. Tijdens de eerste maanden van het jaar ontmoet je een speciaal iemand, die onafscheidelijk zal worden. Liefde zal je leven binnendringen en je zult gelukkig zijn. Als u al een relatie heeft, ondergaat u een gunstige verandering. U zult zich veel liefdevoller en romantischer voelen dan normaal voor u.

Job

Je staat hoog aangeschreven op het werk, maar dit nieuwe jaar sta je in het vizier van je bazen en ze zullen je feliciteren met je werkof goed gedaan. Je professionele prestige zal toenemen naarmate het jaar vordert, dus als er een promotie is, zal die van jou zijn. Je enige taak dit jaar is recyclen. Je moet een training volgen voor iets dat je nodig hebt om je geweldige training te voltooien.

Geld

Met het geld dat je nodig hebt veel stadof, veel controle, geldverstrekking, advies ... Het is een jaar om te sparen en waarin je prioriteiten zal moeten stellen, want met alle uitgaven die je zult hebben, zul je prioriteiten moeten stellen en overtollige uitgaven moeten elimineren.

Familie

Familie zal dit jaar erg belangrijk zijn. Je zult je erg thuis voelen, activiteiten met ze willen doen en zeer verantwoordelijk zijn voor hun geluk. Je zult voor ze allemaal aandacht en plezier hebben.

Maatschappelijk

Je wordt actiever. Je schrijft je in voor verenigingen, sportcentrum, sportschool, activiteiten met vrienden ... gezelliger dan ooita, waardoor je populairder wordt en je wordt uitgenodigd voor meer evenementen.

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: 2020 Animal Signs Forecast: Boar Joey Yap (Juni- 2021).