Informatie

Chinese horoscoop 2020: Os of Buffalo 2020

Chinese horoscoop 2020: Os of Buffalo 2020

2018 Year of the Earth Dog Yang voor Os of buffel

De hond zal het de os of buffel moeilijk maken, maar hij zal weten hoe hij ermee om moet gaan. De twee samen hebben veel punten gemeen en ze begrijpen elkaar heel goed, dus de Os zal weten hoe hij zich goed moet aanpassen aan het ritme dat de Hond oplegt en zal begrijpen waarom het zo zou moeten zijn.

Het jaar van de Earth Dog Yang begint op 16 februari 2020 en eindigt op 4 februari 2020.

  • Aantal geluk: 8.
  • P.steen geluk: Onix
  • Kleur: geel en blauw.
  • P.erfume: violet, citrus, atalacadas, witte bloemen
  • Bloem: Afrikaanse viooltjes
  • Energie: Yin.
  • Element: Land.
  • Belangrijke delen van het lichaam: nek, keel, nek, stembanden, tanden.
  • Equivalent sterrenbeeld: Steenbok
  • Compatibel met Ox of Buffalo: Rat, slang en haan

Liefde

In de liefde zullen ze het heel goed doen. Goed jaar om je relatie te formaliseren als je met iemand uitgaat of zelfs gaat trouwen als je een vriend of partner hebt. U zult de behoefte voelen om uw emotionele en sentimentele leven te stabiliseren. Als je een vriend / vriendin hebt, zul je de behoefte voelen om een ​​eigen gezin te hebben, kinderen te hebben en een comfortabel huis. Als u al getrouwd bent, zult u overwegen het gezin uit te breiden.

Job

De os of buffel Hij is een geboren arbeider en dit jaar zul je dat moeten bewijzen. Je zult veel obstakels tegenkomen, maar met je grote wil zul je vooruit kunnen komen en deze obstakels kunnen overwinnen. U zult uw doelen bereiken, aangezien uw realisme, uw praktische gevoel en vasthoudendheid u zullen helpen elk probleem te overwinnen. Een goede communicatie met uw collega's is belangrijk om alles vloeiender en gemakkelijker te maken.

Geld

Met het geld je hoeft niet te haasten. Elk contract dat u ondertekent of elke overeenkomst die u bereikt, moet worden bestudeerd, geanalyseerd en als u twijfelt, moet u iemand vragen om u te adviseren, omdat de regenval u problemen kan bezorgen. De onroerend goed kwesties, verkoop of aankoop van een woning, ze zullen dit jaar gunstig zijn, maar altijd onder juridisch advies.

Sociaal leven en vrienden

Het wordt een reisjaar met het excuus om naar te gaan bezoek familie en vrienden. Het zal zeer lonend zijn en u helpen uw batterijen weer op te laden en meer te presteren in uw dagelijkse leven.

Je zult een goed sociaal leven leiden, maar zonder overdrijving. Worden belangrijker het gezin dan vrienden. Je hebt liefde en emotioneel evenwicht nodig, die je familie je brengt, om je gelukkig te voelen.

Weet wat uw Chinese horoscoop is

Deel als je het leuk vond


Verwante lezing


Video: Why Does the Moon Change? (Oktober 2020).