Informatie

Chinese horoscoop: Paard 2020

Chinese horoscoop: Paard 2020


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

2020 Jaar van de Aarde Yang-hond voor het paard

De hond en het paard kunnen opschieten, omdat ze complementair zijn. Ze voelen wederzijdse bewondering en liefde. Hoewel ze heel verschillend zijn, kunnen ze elkaar het hele jaar door bijhouden en begrijpen waarom het zo zou moeten zijn. Het jaar van de Earth Dog Yang begint op 16 februari 2020 en eindigt op 4 februari 2020.

 • Uw nummer geluk: 5.
 • Tjij steen geluk: zwarte tumalina
 • Jouw kleur: groen en ivoor
 • uw Geur: bloemig en fruitig overdag en suggestief 's nachts
 • Jouw bloem: rode roos
 • Jouw energie: Yang
 • Jouw element: Vuur
 • Belangrijke delen van het lichaam: nieren en voortplantingssysteem
 • Uw correspondent met Zodiac Grieks: Tweelingen.
 • Compatibel met paard: tijger en hond

Persoonlijke evolutie

Persoonlijk dit wordt een jaar waarin je niet zo onafhankelijk zult kunnen zijn als je bent. Als je alles wilt laten stromen, zul je moeten leren werken in een groep en rekening houden met de mening van anderen. Je zult je meer bewust moeten zijn van het gezin.

Liefde

Liefde zal belangrijk zijn dit jaar, omdat het daarin is waar je emotionele stabiliteit zult vinden. Als je alleenstaand bent, zul je iemand vinden die je zal helpen om te kalmeren en jezelf in balans te brengen. Dit is erg belangrijk voor je, want je hebt iemand nodig die kan luisteren, adviseren en ondersteunen. Iemand die je die rust geeft, dat je zoveel nodig hebt.

Job

Je gaat een goed jaar op je werk hebben, omdat je beseft dat je opgedane kennis en ervaring zeer waardevol zijn en je zullen helpen om je doelen te bereiken en te bereiken. Je recyclet en bestudeert strategische methoden die je mist. U zult vastbesloten zijn om professioneel te slagen. U zult zich ook realiseren dat u met uw contacten en relaties uw doelen gemakkelijker kunt bereiken.

Geld

Uw vrijgevigheid zal van grote waarde voor u zijn en u zult in staat zijn uw familie en vrienden te helpen en deel te nemen aan humanitaire hulp. U zult zich ervan bewust zijn dat u meer inkomen moet genereren om uw gezin een betere kwaliteit van leven te geven. U moet uw geld goed organiseren en beheren, om het niet te verspillen en voor alles te verspreiden. Een deel van uw inkomen besteedt u aan reizen. Je zult dit jaar echt willen.

Sociaal leven en vrienden

Een paard heeft altijd een sociaal leven en dit jaar zal het niet anders zijn, ook al valt er niets te benadrukken. Uw gesprek met hen, wederzijdse steun en hun advies zullen u erg goed van pas komen.

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: HORSE LUCK IN THE YEAR OF THE METAL RAT 2020 CHINESE ZODIAC AND FENG SHUI FORECAST (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mamo

  Ik ben van mening dat u zich vergist. Ik kan het bewijzen. E-mail me op PM, we praten.

 2. Sankalp

  Volgens mij hebben ze ongelijk. Ik stel voor om het te bespreken.

 3. Kilmaran

  Gefeliciteerd, woorden ... wat een ander idee

 4. Xalvador

  Je hebt geen gelijk. We zullen het bespreken. Schrijf in PM, we zullen communiceren.Schrijf een bericht