Informatie

Schorpioen 2020

Schorpioen 2020

De belangrijkste kop van het jaar is Prosperity. Geld, veel geld en veel geluk. Je zult het leven kunnen leiden dat je altijd al hebt gewild. Je professionele leven zal lonend zijn en je zult succesvol zijn, maar er zullen veel veranderingen zijn.

Dit jaar legt u speciale nadruk op uw imago, persoonlijk plezier, intelligentie, communicatie, plezier en creativiteit.

Wat je het gelukkigst maakt, is dat je alle geneugten krijgt die je wilt en het gekke leven leidt.

Schorpioen Liefde 2020

Dit wordt een moeilijk jaar voor de liefde. Als je slecht bent met je partner, ga je de GROTE CRISIS meemaken. Er zullen obstakels zijn, problemen ... het zal een hele grote test zijn om je partner niet te verliezen, en jullie zullen allebei een enorme inspanning moeten leveren om het op te lossen.

Je bevindt je in een erg gekke, egocentrische fase van je leven en je zult doen alsof je alleen socialiseert zonder je partner, wat je misschien niet accepteert. Mijn advies is dat je je partner de vrijheid geeft die je nodig hebt en zo zorg je ervoor dat er minder verwijten en misverstanden ontstaan.

Dutjes singleDankzij je geweldige sociale leven zul je veel mensen ontmoeten, waardoor je veel relaties kunt hebben, de een na de ander, meer of minder intens, maar veel.

Uw gezin zal optreden als koppelaar, op zoek naar een partner voor u of proberen u te helpen zodat u uw partner niet verliest, als u die heeft

Trouwen is dit jaar niet aan te raden, omdat in 2020 instabiliteit en het kortstondige bewind.

Neem ook geen belangrijke beslissingen, het is een jaar om je liefdesleven te analyseren, te zien wat je realiteit is, je behoeften ... Je zult later beslissingen nemen.

Schorpioen Gezondheid 2020

Dit jaar verkeert u in een uitstekende gezondheid.

Als je vorig jaar ziek was van iets dat verdwijnt. Je hebt zo'n kracht dat je al het slechte gaat elimineren. Je zult ook vol energie zijn.

Het is belangrijk om door te gaan met uw goede gezondheid en energie, om thuis en met uw partner een goede harmonie te hebben. Uw emotionele stabiliteit is gerelateerd aan uw gezin en uw partner.

Met wat je wel moet doen wees voorzichtig met het gewicht. In 2020 ga je een leven leiden van excessen, eetbuien, uitstapjes en het zal heel gemakkelijk voor je zijn om aan te komen. Dus leef goed, heb plezier, eet goed, maar alles met mate.

Zelfs als je er fantastisch uitziet, zijn je zwakke punten dit jaar de dikke darm, je geslachtsorganen en de blaas.

Voor de dikke darm raad ik een goed dieet aan, in ieder geval doordeweeks, zuivering van de dikke darm, het drinken van kruidenthee om het schoon te maken, en veel water drinken.

Seks is uw zwakke punt, dus oefen het altijd met mate en bescherming.

Meditatie zou heel goed voor je zijn om jezelf in balans en harmonie te houden.

Schorpioen familie en huis 2020

In de afgelopen jaren heb je veel familieconflicten, ruzies, instabiliteit ...

Dit jaar verbeteren de omstandigheden, maar deze verdwijnen niet antipathieën en confrontaties. Hoewel je tegen het einde van het jaar een extra inspanning gaat doen, zodat er thuis een goede harmonie met je ouders heerst.

Door te profiteren van hoe goed u het financieel doet, gaat u uw huis totaal veranderen, opknappen, werken ... u wilt thuis een sociaal leven hebben en daarin investeren.

Als je hebt zonen Het zullen zeer reizigers zijn, iets waardoor ze zullen evolueren en ze zullen het met je willen delen, wat je zal helpen om te blijven evolueren dankzij hen.

Als je een vrouw bent en je wilt een kind krijgen, dan is dit jouw jaar, want je zult heel, heel vruchtbaar zijn.

Schorpioen persoonlijke evolutie 2020

Dit jaar is jouw uitdaging om diep te leren reflecteren en dingen goed te analyseren.

Je moet veel verder gaan dan je ooit bent geweest om de enorme transformatie te begrijpen die je dit jaar gaat ervaren met zowel liefde als vriendschappen.

Met liefde heb ik het al eerder uitgelegd, maar in vriendschappen kan ik je vertellen dat je over 7 jaar niet meer de vrienden zult hebben die je je hele leven hebt gehad. En dit komt door de evolutie die je hebt doorgemaakt.

Maak je geen zorgen, want je blijft niet alleen. Je zult onderweg andere mensen vinden, door je werk, je hectische sociale leven, je nieuwe manier om dingen te zien ... Dat zal je veel meer opleveren dan de vrienden die je vandaag hebt.

Iets dat je ook veel zal laten evolueren, het zijn je kinderen, als je ze hebt.

Je moet naar ze luisteren, ze begrijpen, ze steunen, want de dingen die ze leven of je vertellen, zullen zeer belangrijke boodschappen voor jou en je leven zijn.

Je gaat een heel diep en interessant jaar hebben, dus geniet ervan.

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: SCHORPIOEN - De hoogste vorm van Ascension- 2020 Reading (Mei 2021).