Informatie

Joaquín Schmidt Restaurant (Valencia)

Joaquín Schmidt Restaurant (Valencia)

Restaurant Joaquín Schmidt bevindt zich in de oude Joodse wijk van Valencia, vlakbij de oude

bedding van de Turia-rivier en de prachtige Jardines del Real (Viveros). Een oud gereconstrueerd huis met een flirterige en romantische decoratie en een gezellige sfeer heeft jarenlang gediend als hoofdkwartier tot het symbool van de meest absolute avant-garde van de stad Valencia, vandaag is het een van de klassieke restaurants, met dertien jaar in de schijnwerpers.

Joaquín Schmidt blijft een sterke en controversiële persoonlijkheid behouden voor critici en het grote publiek, na vele jaren van creatieve keuken onder zijn arm. Als u hun restaurant binnenkomt, stelt u uzelf in de handen van hun menu's: menu Confidence, Gourmand Menu, Joaquín Schmidt Menu en zelfs een kindermenu. Allemaal met de creatieve en innovatieve stempel die het kenmerkt. Binnen hun menu's kun je dingen vinden zoalsStrandinktvis gestoofd met ui of Vinaroz garnalen met couscous, mango en aubergine. Maar in ieder geval is elke dag een verhaal.

De plek is voor dertig mensen ... dertig vrienden voor wie hij elke dag kookt, volgens het motto van Joaquín Schmidt zelf. Hun relatie is gebaseerd op vertrouwen (zoals de naam van een van hun menu's zegt). Daarom moet je worden meegesleept door hem en zijn creaties van het moment.

Een wijnmakerij met ongeveer 100 wijnreferenties.

Google Maps adres en telefoonnummer: Visitatie, 7. (46009 Valencia). Tel: 963401710.
Chef: Joaquin Schmidt.
Menu / aanbevolen gerechten: Confianza Menu -vier gerechten en dessert-. Gourmand Menu -vijf gerechten en dessert-. Joaquín Schmindt Menu -zeven gerechten, kaas en dessert-. Kindermenu -twee gerechten en dessert-.

Andere interessante gegevens: Het is gesloten op zondag, maandagmiddag, vijftien dagen met Pasen en de tweede helft van augustus.

Restaurantbeoordeling in de gastronomiegidsen
Michelin-gids Gastronomische gids Campsa Gids
- sterren7- zo


Video: Tapas tour in Valencia - Tours in Valencia (Mei 2021).