Uitjes

De meest romantische steden van Spanje

De meest romantische steden van Spanje

9 steden in Spanje die verliefd worden

Als u op zoek bent naar een romantisch uitje met uw partner, dan zijn dit enkele van de meest charmante steden in Spanje die u kunt vinden. Plaatsen waar u kunt wandelen, de zonsopgang of zonsondergang kunt bekijken met uw partner, worden onvergetelijke momenten.

1. Altea

Foto: Civitatis.com

Een stad in het Spaanse oosten van de provincie Alicante die door een hoek van de Griekse eilanden zou kunnen lopen, aangezien elke hoek uitkijkt op de zee en de weerspiegeling van het witgekalkte witte huizen deze prachtige plek verlicht.

In het hoogste deel van Altea, op het kerkplein, zorgt een uitkijkpunt ervoor dat we ons losmaken van de wereld en genieten van een van de natuurlijke schatten.

2. Peratallada

Foto: Cope.es

Aan de Costa Brava vinden we een klein stadje genaamd Peratallada, in Girona, een plaats waar klokken lijken te hebben stilgestaan, waar stenen, paden en natuurlijke uitzichten het landschap kenmerken.

Alsof in de Middeleeuwen We zouden zijn gestagneerd, we kunnen genieten van wandelingen langs paden waar de straten inheemse vegetatie laten zien, de straten zijn gemaakt van steen en de huizen hebben unieke gevels. Een plek uitgeroepen tot historisch - artistieke site dat we niet kunnen laten ontsnappen.

3. Sitges

Foto: LaVanguardia.com

Na de Catalaanse kust komen we aan Sitges, een vissersdorpje van Barcelona, waar naast het uitzicht op kristalhelder water, baaien en unieke natuurlijke hoekjes, jachthavens ... u kunt genieten van de cultuur van de plaats door het Maricel-paleis of het Can Ferrat-museum te bezoeken.

4. Grazalema

Foto: Sierradecadiz.com

Andalusië heeft een bijzondere charme. Sommigen zeggen dat "Andalusië verliefd wordt". Als we willen verdwalen en genieten van een ongewoon weekend in Grazalema we zullen een van de meest spectaculaire alternatieven hebben. Een zigeunerstad met straten met witgekalkte huizen. Een stad in de Sierra de Cádiz waar het einde van de winter en het begin van de lente het nog specialer maken; omdat de vegetatie en het klimaat deze stad tot een onvergetelijke plek maken.

5. Úbeda

Foto: Civitatis.com

Kan zijn een van de mooiste steden van Andalusië. Als we het hebben over deze autonome gemeenschap, denken we altijd aan Triana, de Torre del Oro, de Puerto de Santa María, maar… en deze kleine stadjes in het binnenland, in La Sierra de Cazorla. Tussen de geplaveide straten, kerken, paleizen is deze hoek Cultureel erfgoed van de mensheid door UNESCO.

 • Wat te zien en te bezoeken in Úbeda

6. Llanes

Foto: AyuntamientodeLlanes.com

Een unieke en bijzondere hoek in het noorden van Spanje is Llanes. Maar het is voor Valentijnsdag, of het nu voor de zomer is of voor een andere gelegenheid waar we willen genieten van de natuur, verborgen hoekjes en stranden, de geschiedenis van een marien dorp dat is gegroeid rond zijn aard, met behoud van de essentie van elk tijdperk. De kust van Asturië laat ons dit natuurlijke landschap achter om te verdwalen, gezien vanaf de vuurtoren omringd door kliffen, weiden, koeien en ... de grootste sensatie van vrijheid en natuur.

 • Llanes en zijn stranden

7. San Vicente de la Barquera

Foto: Diarioelcanal.com

Het is een klassieker als het gaat om een romantische toeristische bestemming. Als Santander al een plek is om te verdwalen, is dit kleine stadje aan de kust misschien wel de kers op de taart van een bezoek aan het noorden van Spanje. Middeleeuwse straten, gebouwen op stenen met honderden jaren die hun beste profiel laten zien, kastelen en paleizen die dit een sprookje maken waar je bij elk bezoek verliefd op kunt worden.

8. Ibiza

Foto: Hola.com

Het is niet alleen feest, vrije tijd, plezier ... Ibiza is veel meer, het is rust, kristalhelder water, maagdelijke wegen waar de natuur nog steeds de hoofdrolspeler is. Baaien en kliffen waar de beste fotografie vrijheid, geluk en liefde is voor de plek waar je bent. Pitiusa Island is een schat die de natuur ons heeft geschonken voor een uniek moment.

 • Ibiza: 10 dingen die je niet mag missen

9. Binibeca

Foto: Booking.com

In het zuiden van Menorca is er wel een unieke hoek Binibeca. Een geheel wit landschap, met traditionele witgekalkte huizen waar vissers er eeuwenlang uitzagen. Alle huizen moeten dezelfde esthetiek volgen en een deel van die charme is te danken aan de zorg en het minpunt voor de rust, rust en liefde van elk van de veranderingen en moderniseringen van deze stad. Een stad gebouwd in de jaren 60 en veranderd in een plaats van absolute rust.

Gerelateerde Links:

 • Paradores van Spanje voor een romantische reis
 • Gids voor steden in Spanje
 • Valentijn reizen
 • Romantische reistips
 • Romantische uitjes voor Valentijnsdag
 • Reis emotie Valentine
 • Gidsen van Spanje
 • Stranden in Spanje
 • De beste campings in Spanje


Video: 10 Plekken Waar je NOOIT Moet Zwemmen! (Mei 2021).