Informatie

Chinese horoscoop

Chinese horoscoop


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat is de Chinese horoscoop?

Chinese astrologie is gebaseerd op de Chinese kalender en wordt gereguleerd door de maanfasen, het Chinese Nieuwjaar wordt gevierd tussen 21 januari en 19 februari (variabele datum).

De Chinese kalender werd geïntroduceerd door keizer Huang Ti in het jaar 60 van zijn regering; Het wordt beheerst door maancycli en bestaat uit perioden van 360 jaar die zijn onderverdeeld in cycli van 60 jaar. Deze 60 jaar zijn op hun beurt onderverdeeld in perioden van vijf jaar die elk uit 12 jaar bestaan. De 12-jarige cycli komen overeen met de tijd die de planeet Jupiter nodig heeft om door de dierenriem (de twaalf dieren of takken) te reizen.

In deze sectie leggen we de filosofie van de Chinese horoscoop uit, de kenmerken van de twaalf dieren en hun elementen en leggen we uit hoe ze hun dier kunnen berekenen volgens de Chinese astrologie.

Bereken en ontdek wat jouw Mijn Chinese horoscoopteken is

Volgens de legende roept Boeddha bijna alle dieren op; maar er komen er maar twaalf en in de volgende volgorde: Rat,hij Ossenbuffel, hij Tijger,de Haas of kat of konijn, hij Draak,de Slang,hij Paard,de Cabrau Schaap, hij Aap,hij Haan,hij Hond en de Varken of everzwijn.

Als dank voor zijn bezoek schenkt Boeddha aan elk dier bepaalde kwaliteiten en gebreken die mensen die in hetzelfde Chinese jaar geboren zijn, zullen beïnvloeden en dezelfde eigenschappen en neigingen in persoonlijkheid zullen delen.

Ook voor elke cyclus van twaalf maanden of twaalf zullen dieren verschillende kenmerken hebben, afhankelijk van het element dat hen beheerst: Hout, water, aarde, vuur en metaal.

Elk van deze vijf elementen is gerelateerd aan een kleur, een kardinaal punt, een richting, een seizoen van het jaar, planeet, etc. en gerelateerd aan twee aspecten: het ying en het yang (het vrouwelijke en het mannelijke).

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: Way Fengshuis 2020 ProsperGraph (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Henley

  Volgens mij vergist u zich. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 2. Gervasio

  Er zijn ook andere nadelen

 3. Zuriel

  Wat een leuk idee

 4. Chansomps

  is absoluut compliantSchrijf een bericht