Informatie

Angst om met het vliegtuig te vliegen

Angst om met het vliegtuig te vliegen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Velen geven min of meer openlijk toe dat ze bedenkingen hebben bij het vliegen met het vliegtuig.

Angsten komen vaak voor, zelfs bij mensen die al vele jaren in vliegtuigen hebben gezeten. De hemelen zijn geen natuurlijke omgeving voor mensen en angsten worden vermenigvuldigd door meerdere oorzaken ... We staan ​​klaar om een ​​aantal eenvoudige adviezen te geven.

Veel soorten angst

Er zijn mensen die vanaf het begin echt bang zijn om in het vliegtuig te stappen en te vliegen. Een combinatie van intense claustrofobie, angst en angst die het werk van een specialist essentieel maakt om de angst voor het vliegtuig te overwinnen. Het zijn problemen, met complexe wortels, die worden geëxternaliseerd en geprojecteerd door vliegangst. Er zijn uitstekende specialisten en prachtige cursussen. De vliegangst is in het algemeen, en behalve in extreme gevallen, volkomen overkomen.

De overgrote meerderheid van de mensen heeft een "irrationele" angst voor het vliegtuig, veroorzaakt door meerdere oorzaken.

Enkele redenen die reizigers claimen:

 • Er wordt herinnerd aan fatale vliegtuigcrashes die op tv of andere media zijn gezien.
 • Anderen voelen zich kwetsbaar als ze zich tussen de wolken voelen.
 • Ze begrijpen de technologie en de werking van het vliegtuig niet en maken zich zorgen over eventuele storingen of lawaai, turbulentie, landen, opstijgen, manoeuvres ...
 • Ze maken zich zorgen over het gebrek aan controle over het vliegtuig in handen van een piloot die een menselijke fout zou kunnen maken.

Enkele tips en ideeën om uw vliegangst te verliezen:

1. Bedenk dat de piloten buitengewoon goed voorbereide professionals zijn, met een uitstekende fysieke en mentale vorm. Ze gaan alleen omhoog om vliegtuigen in de beste omstandigheden te besturen, zelfs de garantie dat hieraan wordt voldaan kan leiden tot vertragingen bij het vertrek van het vliegtuig (bijvoorbeeld rustbehoefte). Over het algemeen zijn al het personeel aan boord hooggekwalificeerde professionals in de uitvoering van hun taken.

2. Het vliegtuig is een zeer veilig vervoermiddel. De huidige technologie is zeer krachtig in alle aspecten die de vlucht- en passagiersveiligheid versterken. Zoals bekend zijn er veel meer auto-ongelukken dan vliegtuigongelukken. Het is moeilijk om fouten te maken in een luchtruim dat veel meer ontlast is dan op snelwegen over land, waar een groot aantal "voertuigpiloten" (auto's, bussen, vrachtwagens, motorfietsen ...) niet zo'n hoge kwalificatie behalen als vereist is voor piloten. .

3. Deel de angst. Als u om welke reden dan ook bang wordt in het vliegtuig, is het misschien een goed advies om dit te delen met een stewardess of de stewardess. Ze kunnen iets voor u doen waardoor u zich prettiger voelt. Wees niet bang om iets te vragen of te vragen.

4. Beveiligingsfuncties in extreme gevallen. Houd er rekening mee dat er veel veiligheids- en reddingsmiddelen in het vliegtuig zijn. Over het algemeen kan zelfs uw stoel in geval van nood als vlotter worden gebruikt. Er zijn zuurstofmaskers, deuren en platforms die zijn voorbereid op extreme gevallen.

5.Ademhaling en ontspanningn. Als je bang bent wanneer je vliegt of landt, kijk dan niet uit het vliegtuigraam. U kunt zich misschien slechter voelen. Er is een tas voor het geval u deze nodig heeft als u zich verdrietig of duizelig voelt. Probeer diep te ademen. Een goed idee is om de ademen. Vooral de buikademhaling. Probeer ook wat te oefenen ontspanning. Als u wilt, kunt u een soort gesprek voeren met de passagier op de stoel naast u of de stewardess.

6.Bedrijf. Als je kunt, probeer dan te vliegen met iemand die je vertrouwt of liefhebt. Onder deze omstandigheden wordt de vliegangst over het algemeen aanzienlijk verminderd. Houd zijn hand vast bij het opstijgen, landen of bij turbulentie.

7.Aangename routines. Een manier om angst te bestrijden is door vaak te vliegen en te proberen onze eigen routines een beetje te ontwerpen totdat we beter aan het vliegtuig wennen:

 • Laat al uw angsten en zorgen buiten het vliegtuig.
 • Neem geen stimulerende middelen voordat u gaat klimmen (koffie enz.)
 • Vraag vooraf een reservering voor een gangpad aan.
 • Begroet de bemanning beleefd, maak een grapje met ze.
 • Trek zeer comfortabele kleding aan
 • Neem erg vermakelijke tijdschriften of boeken mee. Luister naar muziek, bekijk de film, schrijf brieven ...
 • Probeer een beetje met andere passagiers te praten.
 • Doe je best om positief te denken.
 • Concentreer je op buikademhaling en doe eenvoudige ontspanningsoefeningen voor de voeten, dijen, handen, armen, nek, hoofd ...
 • Probeer sympathiek te zijn, het helpt de hersenen om negatieve gedachten af ​​te werpen.
 • Drink alle vloeistoffen en dranken waar je zin in hebt.
 • Plaag de gastvrouwen en bemanning met hun angsten, turbulentie, enz.
 • Vertel deze tips aan degenen die bang zijn, door ze hardop te vertellen, verlies je je eigen angst.
 • Gevoel voor humor: lees dit artikel van García Márquez.

8. Denk dat het leven overal is, op aarde, in de sterren, zelfs in het vliegtuig. Nadenken over het leven is mooi en rustgevend Wil je ons iets over je zaak vertellen? Deelnemen aan de Forum vliegangst het delen van onze ervaringen zal ons helpen.

Gerelateerd lezen
 • Turbulentie
 • Paniekaanvallen
 • Economy class-syndroom
 • Jetlag


Video: TURBULENCE on Flight BA 244 - Buenos AiresEzeiza to LondonHeathrow (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Dajas

  heb al, en heb al lang gewacht

 2. Drummand

  Jullie zijn zeer getalenteerde mensen

 3. Garrick

  Het spijt me, maar naar mijn mening hadden ze het mis. We moeten bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 4. Ivantie

  Bedankt voor de hulp in deze kwestie, ik denk ook dat hoe eenvoudiger hoe beter ...

 5. Kara

  Goed geschreven, veel geleerd voor mezelf, bedankt daarvoor!

 6. Farlane

  To think only!Schrijf een bericht